Ads Top

Survivor Spoiler 5/5: Αλλάζουν όλα ξανά! Αλλαγές ομάδων ή ατομικό;


Είναι -κυριολεκτικά- απρόβλεπτες οι εξελίξεις στο Survivor. Τι θα συμβεί μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Αναστασίας;

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, η Αναστασία Τσέρου έχει ήδη τεθεί εκτός Survivor, μετά τον τραυματισμό της στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και πλέον η παραγωγή βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο αδιέξοδο, το οποίο θα γίνει ακόμα πιο… ισχυρό, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί και η απόφαση της Σταυρούλας Χρυσαειδή να αποχωρήσει οικειοθελώς.



Οπως αναφέραμε και νωρίτερα, το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, μετά τον τραυματισμό της Αναστασίας δεν συνεχίστηκε.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση και πολύ σωστά η παραγωγή αποφάσισε να μην ολοκληρώσει το αγώνισμα.



Δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι, αφού η Μπλε ομάδα μένει με 4 παίκτες μετά την αποχώρηση της Αναστασίας και κινδυνεύει να μείνει και με τρεις, αν επιβεβαιωθεί η αποχώρηση και της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Κάτι τέτοιο αυτομάτως θα υποχρεώσει την παραγωγή, είτε να στείλει κάποια από τις κοπέλες της Κόκκινης ομάδας στη Μπλε, με πιθανότερο -αν επιλέξει αυτή την κίνηση- η παίκτρια αυτή να είναι η Ασημίνα, ή (που είναι το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή) να μετατραπεί αμέσως το Survivor σε ατομικό.



Και με 9 παίκτες να έχουν απομείνει δεν υπάρχει άλλη λύση απ’ την άμεση μετατροπή του παιχνιδιού από ομαδικό σε ατομικό.

Η μέρα θα έχει πολλές εξελίξεις, ενδεχομένως και ανατροπές…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.