Ads Top

MasterChef Trailer 8/5: Αλλαγή κανονισμών και ατυχήματα για μια θέση στην 8αδα (vid)


Αλλάζουν όλα στο σημερινό επεισόδιο - Όλα όσα θα δούμε σήμερα.. 

Ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο έρχεται σήμερα (21:00) στο MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να συνεχίζεται με ανοδική πορεία στην τηλεθέαση της prime time.




Ένα νέο τεστ δημιουργικότητας διαφορετικό από όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα θα φέρει εντάσεις, ορισμένα δημιουργικά πιάτα αλλά και.. μαγειρικές αποτυχίες.


MasterChef trailer 8/5: Αλλαγή κανονισμών, ατυχήματα και μια θέση απευθείας στην 8αδα!



Μια νέα απαιτητική εβδομάδα ξεκινάει στο MasterChef, με το καθιερωμένο Mystery Box, να μην θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα καθώς οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρέψουν δύο φορές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ανακοινώσει στους παίκτες πως από εδώ και πέρα, μετά το Mystery Box θα ακολουθεί το τεστ δημιουργικότητας, σε μια απόφαση που θυμίζει τις προηγούμενες σεζόν του MasterChef.



Το σημερινό επεισόδιο θα έχει και έναν καλεσμένο από τα παλιά, με τον νικητή της πρώτης σεζόν του παιχνιδιού, Λάμπρο Βακιάρο να εισβάλλει στη κριτική επιτροπή.

Φυσικά, δεν θα λείψουν οι εντάσεις, τα ατυχήματα αλλά και τα νεύρα καθώς σήμερα, η καλύτερη προσπάθεια εξασφαλίζει απευθείας μια θέση στην τελική 8αδα του διαγωνισμού μαγειρικής!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.