Ads Top

Στοίχημα: Με Νότιγχαμ Φόρεστ στο 2.20


Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι της Δευτέρας (08/05) με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται για τα πλέι οφ της Super League, με το ντέρμπι “αιωνίων” Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει. Φυσικά δράση έχουμε σε Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α αλλά και σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Νότιγχαμ Φόρεστ - Σαουθάμπτον, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.
 
Στις 22:00 η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την παραμονή, βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη με 30 βαθμούς, με τη νίκη να είναι κάτι περισσότερο από μονόδρομος απόψε. Έρχονται από την ήττα με 2-1 από την Μπρέντφορντ, συνολικά πανηγύρισαν μια νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια τους. Βελτιώνονται εντός έδρας, κάτι που θέλουν να αξιοποιήσουν και σήμερα ιδανικά.
 
Από την άλλη η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Ηττήθηκε με 3-1 από τη Νιουκάστλ την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη. Οι δύο ομάδες έρχονται χωρίς περιθώρια λάθους στο αποψινό ντέρμπι παραμονής, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πιο παραγωγική στην έδρα της, έχει σήμερα τον πρώτο λόγο κόντρα στην ουραγό Σαουθάμπτον, που μοιάζει να έχει μείνει από “βενζίνη”. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.20.
 
Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.