Ads Top

Eurovision - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο Κωνσταντάρας "τελειώνει" σε 1 λεπτό τον Victor Vernicos - «16 ετών σε έναν χρόνο ψηφίζει..» (vid)


Ξεσπάθωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την συμμετοχή του Victor στην Eurovision με πολλούς τηλεθεατές να ταυτίζονται μαζί του..

Στην εκπομπή Open Weekend, σχολίασαν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision με εκπρόσωπο μας τον Victor Vernicos. 




Ο 16χρονος αποκλείστηκε από τον τελικό, με αποτέλεσμα οι εκπομπές να ξεσπούν εναντίον της ΕΡΤ που επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και τον νεαρό καλλιτέχνη.

Ο ίδιος ωστόσο, δεν δέχτηκε πολύ άσχημα λόγω, αφού όλοι μίλησαν για ένα καλό παιδί που ωστόσο είναι πολύ άγουρο - δείτε τι γράφτηκε στο twitter. Παρόλα αυτά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, είχε μια διαφορετική άποψη.


Τα σχόλια του Κωνσταντάρα για την Eurovision και τον Victor Vernicos





«Γενικά ο κακός χαμός. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι περιμέναμε όλοι να δούμε ότι θα αποκλειστούμε και μετά να μιλήσουμε; Είχαμε ακούσει το τραγούδι, το είδαμε από την πρώτη πρόβα», είπε η Ελένη Τσολάκη μετά την προβολή ενός βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν μετά τον αποκλειστικό της Ελλάδας στον Β ημιτελικό.

«Το χρεώθηκε όλο το Victor Vernicos. Έχει ακούσει τα εξ αμάξης ένα παιδί 16 ετών γιατί είναι παιδί Λάμπρο 16 ετών», σχολιάστηκε στην συνέχεια στο πλατό.

Τότε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξέσπασε, αναφέροντας πως 16 ετών έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα: «Παιδιά, ας το αφήσουμε αυτό το παραμύθι με το "παιδί 16 ετών". Να συντονιστούμε λίγο; Συγγνώμη. Αυτό με το "παιδί 16 ετών" λίγο να το σταματήσουμε.



Προφανώς ένα παιδί 16 ετών, τελείως άγουρο, κακώς το στείλαμε, πολύ κακώς το στείλαμε γιατί ήταν ήταν υπεράπειρος, δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει όλο αυτό το πράγμα αλλά όταν αναλαμβάνεις και δέχεσαι αυτή την ευθύνη - αρχικά 16 ετών παιδί δεν είναι μωρό, 16 ετών σε έναν χρόνο ψηφίζει, 16 χρονών είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Είσαι από τα 8 - όταν λοιπόν, όλη η ελληνική συμμετοχή της Eurovision έγινε για να κάνεις εσύ το ντεμπούτο σου στη μουσική, εμείς δεν φταίμε τίποτα. Για αυτό το λόγο έγινε», είπε με πάνελ και παρουσιάστρια να υποστηρίζουν τον Victor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.