Ads Top

Στοίχημα: Combo “φωτιά” στο Αγρίνιο


Μια μέρα με πολλές αξιόλογες επιλογές για στοίχημα είναι αυτό το Σάββατο (13/05), στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Ξεχωρίσαμε ένα προγνωστικό για ταμείο από τη Σούπερ Λιγκ και την τελευταία μέρα των πλέι άουτ, για την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΟΦΗ. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τα πάντα για eurovision στοιχήματα στο site μας, καθώς σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός! Πίσω στο ποδόσφαιρο, πάμε να δούμε αναλυτικά την πρότασή μας.
 
Από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο προέρχεται ο Παναιτωλικός. Ήταν η πέμπτη του στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ισοπαλία (2-2) με τον Λεβαδειακό. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο γήπεδό του, μετρώντας δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (0-1) από τον Ιωνικό. Αντιμετωπίζει προβλήματα στην αμυντική λειτουργία του, καθώς έχει δεχτεί εφτά γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες του. Στον αντίποδα, πάντως, έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του στο Αγρίνιο.
 
Διατήρησε το αήττητο του για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι (3-3-0) ο ΟΦΗ, που αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ιωνικό. Είχαν προηγηθεί για την ομάδα του Νταμπράουσκας η νίκη (3-2) επί του Ατρομήτου και η ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από το Ηράκλειο, καθώς έχει επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ ηττήθηκε με 2-0 από τον Λεβαδειακό. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας στείλει 10 φορές την μπάλα στα δίχτυα στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες. Σε κανέναν εξ αυτών, όμως, δεν διατήρησε ανέπαφη εστία, ενώ τελευταία φορά το κατάφερε στο 0-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. Με αυτό το δεδομένο, οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος και αναμένεται να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Θα επιλέξουμε τη συνδυαστική πρόταση Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.50.
 
Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.