Ads Top

«Γεμίζει» εκατομμύρια τα ταμεία του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου!


Η Αντάνα ενεργοποιεί την οψιόν - Πόσα εκατομμύρια μπαίνουν στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Η Αντάνα είναι αποφασισμένοι να κάνει δικό της τον Χένρι Ονιεκούρου ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό.

Ο Χένρι Ονιεκούρου μετακόμισε ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Αντάνα και το τουρκικό πρωτάθλημα.




Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει γεμάτη χρονιά αφού σε 27 συμμετοχές μετρά επτά γκολ και δύο ασίστ. Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα οι επιδόσεις έχουν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Στη συμφωνία της Αντάνα με τον Ολυμπιακό προβλέπεται οψιόν ύψους 3,5 εκατομμυρίων αν η τουρκική ομάδα θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον παίκτη.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου είχε αναφέρει ότι η συγκεκριμένη οψιόν γίνεται υποχρεωτική εάν η Αντάνα εξασφαλίσει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



Η Αντάνα Ντεμίρσπορ βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος και με τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις για να εξασφαλίσει εισιτήριο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.