Ads Top

«Μετά τις 15 Μαΐου...» - Η αποκάλυψη Φαίης Σκορδά για τον χωρισμό Παναγιώταρου - Σχίζα (vid)


Η Φαίη Σκορδά έκανε την αποκάλυψη που περίμεναν όλοι για Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου...

Γεγονός είναι πλέον ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα. Μπορεί στην αρχή να ήταν όλα φήμες, με την επιχειρηματία να μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες και να δηλώνει πως είναι όλα καλά, ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.




Μπορεί να προσπαθούσαν να σώσουν τη σχέση τους, μετά την αποχώρηση του Στάθη από το Survivor All Star, σύμφωνα με τον ίδιο εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου - δείτε το λόγο, τελικά όμως δεν τα κατάφεραν.

Όπως έγινε γνωστό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήρε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί, μετακομίζοντας σε δικό της διαμέρισμα. Όπως ειπώθηκε την απόφαση αυτή την πήραν διότι χρειάζεται να πάρει ο καθένας τον χρόνο του, να αποστασιοποιηθούν και να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους.


Οι αποκαλύψεις της Σκορδά στο Πρωινό μας για το χωρισμό Σχίζα - Παναγιώταρου





Το παραπάνω ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και από το Πρωινό, αναφέροντας μάλιστα πως ο χωρισμός έγινε με δάκρυα, όμως ήταν μονόδρομος, βάζοντας πάντα μια άνω τελεία.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά - η οποία ασχολείται με την αστρολογία - το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί μετά τις 15 Μαϊου που φεύγει ο Ανάδρομος Ερμής.



«Δεν γίνονται χωρισμοί με ανάδρομο Ερμή» είπε η χαρακτηριστικά με τους συνεργάτες της να γελούν. «Με κοροϊδεύετε; Πάμε στοίχημα ότι θα τα ξαναβρούν μετά τις 15 Μαΐου; Εκτός αν είχαν χωρίσει πριν τον ανάδρομο και δεν τον γνωρίζαμε», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.