Ads Top

Κατσουράνης: «Έκανε θέατρο ο Ιωαννίδης!» (vid)


Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Κώστα Κατσουράνη..

Για ακόμα μία Κυριακή ο Κώστας Κατσουράνης βρέθηκε στην εκπομπή με τους Betarades και μίλησε για την αγωνιστική της Super League 1, που είχε πολλές… συγκινήσεις.

Αρχικά ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, που βρήκε νικήτρια την «Ένωση» με 1-3 μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης.




Για το παιχνίδι αυτό λοιπόν τόνισε ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της και θα μπορούσε μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει και δεύτερο γκολ για να καθαρίσει τον αγώνα.

Αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να παραμείνει σύμφωνα πάντα με τον ίδιο μέσα στο παιχνίδι, να ρισκάρει και να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Έπειτα αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις που υπήρξαν, κάτι που έκανε κακό στο μομέντουμ που είχε πάρει ο Ολυμπιακός, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΚ πήγε και πάλι το παιχνίδι στα μέτρα της.



Μάλιστα μίλησε και για τα δύο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα δίκαια και έπρεπε να μετρήσουν.


«Έκανε θέατρο ο Ιωαννίδης»



Από κει και πέρα πήγε και ο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, όπου στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι για τον ίδιο η φάση αυτή είναι… θέατρο, αφού ένα τόσο μικρό πάτημα δεν είναι δυνατό για να φέρει αυτό το αποτέσμα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι και εκείνος θα έκανε το ίδιο



Τόνισε δηλαδή ότι αν είσαι παίκτης και νιώσεις ότι υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο αμυντικό πρέπει να κερδίσεις πέναλτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.