Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Πεθαίνει ο Μαθιός; - «Βοήθεια!»


Σπαράζει η Βασιλική - Χάνει τη ζωή του ο Μαθιός; Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια..

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός. Απόψε 24/4 το βράδυ, εκτός του ότι ο Μαθιός θα καταρρεύσει στο σπίτι του και θα οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Αστέρης θα αναμετρηθεί με τον Αργυρώ μετά την αποκάλυψη για τον μικρό Πετρή.




«Λυπάμαι που το έμαθες έτσι, Αστέρη. Λυπάμαι που δεν σου μίλησα εγώ πρώτη, όμως το προσπάθησα πολλές φορές και ήταν αδύνατον να βρω το κουράγιο να σου μιλήσω. Φοβόμουν κιόλας. Ο Αγγελος, που ήταν μισός Σταματάκης και μισός Βρουλάκης, πλήρωσε με τη ζωή του την έχθρα των οικογενειών μας. Δεν θέλω λοιπόν και το παιδί μας να έχει αυτή την κατάληξη. Ούτε να το φαντάζομαι δεν θέλω», είναι τα λόγια της, αλλά εκείνος κάθε δικαιολογία της τη βρίσκει περιττή. Φεύγει αφήνοντάς τη μόνη με τις σκέψεις της.

Τα δάκρυα βγαίνουν αβίαστα από τα μάτια της αφού βλέπει τη σχέση που κατάφερε να χτίσει μαζί του από την αρχή, να γκρεμίζεται σαν κάστρο στην άμμο.



Οσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, θα δεχτούν συμπαράσταση από ένα πρόσωπο χωρίς να το περιμένουν (δείτε εδώ αν θα πεθάνει και τι συμβαίνει με την υγεία του). Η Θοδώρα στριμώχνει με τις ερωτήσεις της τον Λευτέρη, ο οποίος την ίδια στιγμή κάνει προτάσεις στον Ευθύμη που τον βάζουν σε σκέψεις.

Ο Παύλος με τον Μανόλη περνάνε χρόνο μαζί στο βουνό, μέχρι που συμβαίνει κάτι και τους αναστατώνει. Ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που θα τη βάλει σε σκέψεις, ενώ ο Αστέρης θα μοιραστεί το νέο τής πατρότητας και με άλλους.

O Αστέρης "χτυπάει" την Αργυρώ - Της αρπάζει μαζί με την Καλλιόπη το παιδί

Όπως διαβάσαμε παραπάνω λοιπόν ο Αστέρης "επιτεθεί" στην Αργυρώ, θα της μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια και όπως θα δούμε θα της πει να χωρίσουν, την ώρα που εκείνη θα καταρρακωθεί και θα καταρρεύσει - δείτε αποκλειστικό με διαλόγους.



Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσανο, ο Αστέρης οργισμένος με το μυστικό που του κράτησε η Αργυρώ, θα συμμαχήσει με την Καλλιόπη αποκαλύπτοντας της την αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του παιδιού.

Οι δυο οικογένειες θα βρεθούν ξανά στα "μαχαίρια" ξεκινώντας νέο πόλεμο. Οι Σταματάκηδες λοιπόν, θα καταφέρουν να πάρουν το παιδί στο σπίτι τους και μακριά από την μητέρα του. Θα τον κρατήσουν ωστόσο για πάντα ή επιτέλους Αστέρης - Αργυρώ θα καταλήξουν μαζί και ενωμένοι με το παιδί τους;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.