Ads Top

Survivor Spoiler 5/4: Βόμβα! Μια ανάσα από την αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας;


Τι συνέβη - Πώς έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας από το παιχνίδι

Ακόμα μια εβδομάδα του Survivor All Star φτάνει στο φινάλε του με την αποχώρηση να έχει γίνει ήδη γνωστή!




Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, η Ελευθερία Ελευθερίου αποτελεί παρελθόν από το Survivor All Star και στο επεισόδιο της Πέμπτης θα την δούμε να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της και να αποχωρεί από το παιχνίδι έπειτα από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση μετά την πρώτη χαμένη ασυλία της εβδομάδας για τους μπλε, ενώ ακολούθησαν άλλες δύο από τις οποίες βγήκαν από την κάλπη οι Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού.


Survivor All Star spoiler: Μια ανάσα από την αποχώρησή του ο Σπύρος Μαρτίκας





Και ενώ πολλοί θα περίμεναν να δώσει ντέρμπι η Ελευθερία Ελευθερίου με την Ρία Κολοβού, η ψηφοφορία έδειξε άλλα αποτελέσμα! Όπως φάνηκε και από το κύμα αγάπης στο Twitter προς το πρόσωπο της Ρίας, η παίκτρια από την Μύκονο συγκέντρωσε πολλές ψήφους και έπαιξε ντέρμπι με τον Νίκο Μπάρτζη για την πρώτη θέση, δείχνοντας πως είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν αυτός που βρέθηκε αρκετά κοντά στην Ελευθερία Ελευθερίου σε ψήφους, ενώ μέσα στην μια ώρα της ψηφοφορίας, βρέθηκε και στη τελευταία θέση, αποφεύγοντας την αποχώρηση την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.



Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως ο κόσμος έχει βαρεθεί να ψηφίζει συνέχεια τον Σπύρο και πως σε μια από τις επόμενες υποψηφιότητές του πιθανότατα και να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει! Μετράει αντίστροφα λοιπόν ο Σπύρος Μαρτίκας για την αποχώρησή του από το Survivor All Star, ειδικά από την στιγμή που οι πιο αδύναμοι παίκτες αποχωρούν ένας ένας σιγά σιγά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.