Ads Top

Ανατροπή με απόφαση Μαρινάκη!


Τι ανακοινώθηκε πριν από λίγο - Η γραπτή παρέμβαση Μαρινάκη έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως ο Στιβ Κούπερ θα παραμείνει στο τιμόνι της Νότιγχαμ Φόρεστ και ζήτησε συσπείρωση από ομάδα και κόσμο για τη δύσκολη συνέχεια.




Τέλος στις φήμες που θέλουν τον Στιβ Κούπερ να αποτελεί παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ έβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ξεκαθάρισε με γραπτή του δήλωση πως δεν θα υπάρξει αλλαγή στον πάγκο, ωστόσο ζήτησε συσπείρωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Premier League.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογος είναι σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θα θέλαμε να βάλουμε τέλος στις θεωρίες και τα ψευδή και διχαστικά δημοσιεύματα, επιβεβαιώνοντας ότι ο Στιβ Κούπερ θα παραμείνει προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.



Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται πολλή δουλειά. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

Τώρα είναι η ώρα για όλους να ενωθούν με την ομάδα. Από εμάς, ως ιδιοκτήτες, ως το συμβούλιο, τους οπαδούς, το επιτελείο, τους προπονητές και τους παίκτες –να γίνουμε ένα και να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη θέση μας στην Premier League.

Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και υποθέσεις. Υπάρχει χρόνος μόνο για δουλειά, αποφασιστικότητα, αφοσίωση από τον Στιβ και τους παίκτες στο να φέρουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και, φυσικά, για τη φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.