Ads Top

Survivor Spoiler 5/4: Αυτό είναι το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα


Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Είναι απαραίτητο να αναρτούμε survivor spoiler; Ειλικρινά ρωτάω. Διότι, η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Το Survivor είναι δύσκολο να έχει συχνά ανατροπές, αλλά στο Survivor All Star δεν έχουμε δει και πολλές στο αγωνιστικό μέρος. Θα υπάρξει μία τέτοια στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ:




Οι Μαχητές είναι σε μαύρα χάλια ψυχολογικά και αγωνιστικά. Η αλλαγή διεξαγωγής των αγωνισμάτων τους έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Το ποιος φταίει περισσότερο, άντρες ή γυναίκες. Με άλλα λόγια, η διχόνοια είναι πλέον… παρέα τους στην μπλε παραλία.

Στο αποψινό επεισόδιο έχουμε να δούμε το αγώνισμα για την 3η ασυλία και ένα ακόμα συμβούλιο. Κλειδωμένα όλα είναι για ασυλία και 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει ποιος θα είναι ο υποψήφιος, παρά το ποιος θα κερδίσει. Αυτόν μοιάζει να το ξέρουμε πριν καν γίνουν γυρίσματα.



Θα μπορέσει να αλλάξει αυτό το δεδομένο; Θα δούμε κάτι διαφορετικό στο έπαθλο επικοινωνίας;


Survivor spoiler 5/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας



Αρχικά, ο τρόπος διεξαγωγής των αγωνισμάτων έμοιαζε να βοηθά τους Μαχητές. Διότι, στο best of three έχουν περισσότερες πιθανότητες οι μπλε να πάρουν νίκη. Μια λογική είχε όλο αυτό το σκεπτικό. Έλα που όμως με τους άνδρες-γυναίκες παίζουν πιο συχνά Ελευθερία και Μαρτίκας.



Δεν υπάρχει ελπίδα για τους μπλε. Πως θα μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι αλήθεια οι Μαχητές; Πως θα μπορέσουν να κερδίσουν ξανά και να πανηγυρίσουν; Μάλλον θα αργήσει πολύ μία νίκη για τους μπλε. Τρεις ήττες σε τρεις αγώνες ασυλίας.

Οι κόκκινοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τετάρτης. Καμία έκπληξη ασφαλώς. Οι συνολικές νίκες πάνε στο 7-2 από τότε που χωρίστηκαν οι δύο ομάδες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.