Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 4/4: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση


Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ελευθερία, Σπύρος, Νίκος και Ρία - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για αποχώρηση.. Λέτε να δούμε αποχώρηση βόμβα;

Το Survivor All Star είναι προ των πυλών της δεύτερης αποχώρησης μετά την αλλαγή των ομάδων. Συνολικά στο επεισό-ιο της Πέμπτης θα είναι η 13η αποχώρηση έπειτα από ψηφοφορία του κοινού στο Survivor. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί αποχώρησης από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Έχουμε περάσει και πιο δύσκολες… εκλογικές μάχες από αυτή του Survivor; Από αυτή που έχουμε μπροστά μας εννοούμε. Ασφαλώς. Αυτή τη φορά είναι πιο συγκεκριμένο προς τα πού πάει το πράγμα. Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου ασφαλώς.

Με άλλα λόγια, οι προβλέψεις μοιάζουν απλές αυτή τη φορά. Η μπλε ομάδα θα χάσει έναν ακόμα παίκτη. Και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις ομάδες, θα συνεχίσει να χάνει παίκτη κάθε εβδομάδα. Διότι, οι ασυλίες θα είναι όλες κόκκινες. Δεν είναι τυχαίο που από τις έξι ασυλίες, οι Διάσημοι κέρδισαν καi τις έξι. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα κερδίζουν και το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Μαχητές είναι σε άθλια κατάσταση. Αγωνιστική και μη. Σαν να μην έφτανε αυτό έχουν και μια μορφή προδοσίας! Πάντως, ο κόσμος δεν θα αντέξει για πολύ να βλέπει μόνο μία ομάδα να κερδίζει. Η τηλεθέαση μπορεί να μην το δείχνει, αλλά δεν είναι και στα πολύ πάνω της επίπεδα.

Πως θα ψηφίσει το κοινό αυτή τη φορά; Διότι, η Ελένη Χαμπέρη δεν έπρεπε να φύγει την περασμένη εβδομάδα, Έφυγε και πλέον δεν έχουμε ντέρμπι να δούμε. Φαβορί αποχώρησης υπάρχει. Κατά τη γνώμη μου, ξεκάθαρο. Το οριστικό Survivor spoiler θα έρθει νωρίς το πρωί. Πρώτα, ως συνήθως, από το Sportime.




Survivor spoiler αποχώρηση 5/4: Αυτή είναι το φαβορί να φύγει από το Άγιο Δομίνικο



Θα επαναλάβω ως Γεωργία και ως Sportime κάτι για μία ακόμα φορά. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Αυτή η ανάρτηση είναι μια απλή εκτίμηση της κατάστασης. Βασίζεται απλά σε κάποιες πληροφορίες που έχουμε και τάσεις από τους παίκτες.

Τις περισσότερες φορές πέφτουμε μέσα σαν Sportime, αλλά κακά τα ψέματα. Όλοι όσοι βλέπουν χρόνια Survivor ξέρουν και μπορούν να κρίνουν ποιος είναι κοντά να αποχωρήσει.

Η «δεδομένη» εκτίμησή μας είναι πως θα φύγει ξανά γυναίκα!

Η Ελευθερία Ελευθερίου γλίτωσε την περασμένη εβδομάδα. Οριακά, αλλά γλίτωσε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Κύπρια τραγουδίστρια είναι η πιο αδύναμη παίκτρια και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Διότι, το κοινό θέλει να βλέπει ντέρμπι. Οι συμπάθειες δεν κρατούν για πάντα, άλλωστε.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, να το πούμε ξανά, είναι ο record man στις παραμονές ever στο παιχνίδι. Συνολικά έξι παραμονές έχει ως τώρα και πάει για την 7η. Δύσκολο είναι να αποχωρήσει. Όχι απίθανο, αλλά δύσκολο.



Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε πρώτη φορά στον τάκο. Στο Survivor του 2021 μπορεί και να έφτανε τελικό αν δεν είχε τραυματιστεί. Έχει χάσει κάπως από τη δυναμική του με όσα έχουν γίνει, αλλά σε αυτή την ψηφοφορία είναι στο απυρόβλητο. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να αποχωρήσει. Το λέω κι ας εκτεθώ…

Η Ρία Κολοβού δεν θα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Όσα είπε στο δεύ-τερο συμβούλιο της εβδομάδας έδειξαν ότι ψηφίζει με βάση τις φιλίες της. Αυτό θα της κοστίσει. Η Ρία Κολοβού είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το Survivor με αυτσάιντερ την Ελευθερία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.