Ads Top

Survivor Spoiler 24/4: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Πάμε για έκπληξη; Ποιοι χάνουν σήμερα - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον ψηφίζουν προς αποχώρηση..

Η μεγάλη ώρα έχει έρθει πια για τους παίκτες στο Survivor All Star. Το πάρτι της ένωσης τελείωσε και μια δύσκολη καθημερινότητα ξεκινά για τις δύο ομάδες, που πλέον θα μοιράζονται την ίδια παραλία και το... ξεσκαρτάρισμα θα ξεκινήσει στο δρόμο για το Γαλάτσι.




Οι παίκτες στο τελευταίο επεισόδιο πλύθηκαν, έβαλαν τα αρώματά τους, ντύθηκαν εντυπωσιακά και κέρδισαν την πίστα με τα τραγούδια τους, με τον Στέλιο Ρόκκο στο τέλος να βάζει «φωτιά» και να συγκινεί, μεταξύ άλλων, με το «Έμεινα εδώ», προσφέροντας μοναδικές στιγμές.

Το πάρτι, λοιπόν, όπως κάθε φορά ήταν μια ξεχωριστή ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά πλέον μπαίνουμε ολοκληρωτικά στην τελική του ευθεία. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρίσκονται πια στην ίδια παραλία, η ίντριγκα και η αγωνία θα πιάσουν «κόκκινο» και μένει να φανεί το ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει στον απόλυτο διαγωνισμό ανάμεσα στους κορυφαίους του παιχνιδιού.




Survivor All Star: Οι νικητές της πρώτης ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση



Η τελική ευθεία για το Γαλάτσι, λοιπόν, ξεκινά με ένα αγώνισμα ασυλίας, το οποίο θα δώσει το πρώτο ψυχολογικό προβάδισμα στην νικήτρια ομάδα, η οποία θα αναγκάσει την άλλη να ψηφίσει υποψήφιο προς αποχώρηση στο συμβούλιο, με τους Διάσημους το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχουν πάρει... τον αέρα των Μαχητών.

Ποιοι, όμως, θα κερδίσουν αυτή την πρώτη ασυλία, υπό το βλέμμα μάλιστα του γνωστού τραγουδιστή; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Διάσημοι παίρνουν και πάλι το αγώνισμα, αφήνοντας τους Μαχητές να ψάχνουν... μεταξύ τους τα αίτια του γιατί όλο αυτό τον καιρό χάνουν.



Όσο για τον υποψήφιο προς αποχώρηση; Όπως μαθαίνουμε, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτός, που θα υποδειχθεί από την κάλπη, βάζοντας... πλώρη για άλλη μια παραμονή του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.