Ads Top

Survivor Spoiler 24/4: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Το γλέντι έχει.... τελειώσει για τους παίκτες του Survivor All Star και τα ακόμη πιο δύσκολα ξεκινούν, μετά την ένωση ανάμεσα στις δύο ομάδες, που θα μοιράζονται πια την ίδια παραλία.




Οι παίκτες στο τελευταίο επεισόδιο πλύθηκαν, έβαλαν τα αρώματά τους, ντύθηκαν εντυπωσιακά και κέρδισαν την πίστα με τα τραγούδια τους, με τον Στέλιο Ρόκκο στο τέλος να βάζει «φωτιά» και να συγκινεί, μεταξύ άλλων, με το «Έμεινα εδώ», προσφέροντας μοναδικές στιγμές.

Το πάρτι, λοιπόν, όπως κάθε φορά ήταν μια ξεχωριστή ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά πλέον μπαίνουμε ολοκληρωτικά στην τελική του ευθεία. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρίσκονται πια στην ίδια παραλία, η ίντριγκα και η αγωνία θα πιάσουν «κόκκινο» και μένει να φανεί το ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει στον απόλυτο διαγωνισμό ανάμεσα στους κορυφαίους του παιχνιδιού.




Survivor All Star: Οι νικητές της πρώτης ασυλίας



Η τελική ευθεία για το Γαλάτσι, λοιπόν, ξεκινά με ένα αγώνισμα ασυλίας, το οποίο θα δώσει το πρώτο ψυχολογικό προβάδισμα στην νικήτρια ομάδα, η οποία θα αναγκάσει την άλλη να ψηφίσει υποψήφιο προς αποχώρηση στο συμβούλιο, με τους Διάσημους το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχουν πάρει... τον αέρα των Μαχητών.

Ποιοι, όμως, θα κερδίσουν αυτή την πρώτη ασυλία; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Διάσημοι παίρνουν και πάλι το αγώνισμα, αφήνοντας τους Μαχητές να ψάχνουν... μεταξύ τους τα αίτια του γιατί όλο αυτό τον καιρό χάνουν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.