Ads Top

Survivor Spoiler 22/4: Αυτός αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα; (vid)


Διέρρευσε το όνομα - Αυτός αποχωρεί μετά την Ένωση - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ακόμα μια αποχώρηση, τρεις μήνες πριν το τέλος του Survivor All Star, καθως πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα ο Πάνος Κωνσταντινίδης.




Οι Διάσημοι χάνουν παίκτη και αυτό θα τους καταστήσει ακόμα πιο ισχυρούς για τη συνέχεια, αφού ο Κωνσταντινίδης ήταν αδύναμος κρίκος στο αγωνιστικό σκέλος.

Το μεγάλο ερώτημα, πλέον, έχει να κάνει με το πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες από εδώ και στο εξής, καθώς ολοκληρώνονται οι «προβλέψιμες» αποχωρήσεις και σε 2-3 εβδομάδες αρχίζουν τα πολύ δύσκολα, αφού θα πρέπει να αρχίσουν να αποχωρούν και «μεγάλα ονόματα».



Επιχειρώντας μια «ακτινογραφία» των επόμενων υποψηφιοτήτων και σε συνδυασμό με τη δυναμική που έχουν αναπτύξει όσοι έχουν ήδη περάσει από τον… τάκο και έχουν κριθεί από το τηλεοπτικό κοινό, θα πρέπει η επόμενη διαδικασία αποχώρησης να αφορά από τους άντρες έναν εκ των Αγόρου, Μαρτίκα, Καραγκούνια.

Οποιοσδήποτε άλλος εκ των αντρών τεθεί υποψήφιος δεν διατρέχει ακόμα κανέναν κίνδυνο αποχώρησης. Κοινώς, υπάρχουν τρία «μαξιλαράκια» για τους άντρες και από αυτές τις τρεις υποψηφιότητες, μετά και τη δυναμική που ανέπτυξε ο Σπύρος Μαρτίκας στην ψηφοφορία της Τρίτης, αλλά και την εντυπωσιακή αγωνιστική παρουσία του στο Ελλάδα – Τουρκία, η σειρά αποχώρησης θέλει πρώτο τον Αγόρου να αποχωρεί, στη συνέχεια τον Καραγκούνια και τελευταίο τον Μαρτίκα.



Δεν θα αναφερθούμε ακόμα στις γυναικείες υποψηφιότητες, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το έως πότε θα τελούν υπό καθεστώς ασυλίας, αν και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αλλάξει η διαδικασία αυτή. Και στις γυναίκες, πάντως, υπάρχει ξεκάθαρο πρώτο φαβορί για αποχώρηση και αυτή σε πείσμα όσων θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή της δεν είναι η Ρια Κολοβού, αλλά η Μελίνα Μεταξά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.