Ads Top

Πάρθηκε η απόφαση: Ερχεται Survivor All Star 2 - Οι πρώτοι Διάσημοι που «έκλεισε» ο Ατζούν (vid)


ΒΟΜΒΑ! Ποιοι «έκλεισαν»  για το Survivor All Star 2 - Τι ετοιμάζει ο Ατζούν, πότε θα προβληθεί

Είναι δεδομένη πλέον η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να δρομολογήσει με την ολοκλήρωση του φετινού Survivor All Star, την διεξαγωγή του Survivor All Star 2, το οποίο θα ξεκινήσε τον ερχόμενο Δεκέμβριο.




Ο Τούρκος παραγωγός το είχε προαναγγείλει εδώ και μέρες στους ίδιους τους παίκτες, τονίζοντας πως σε αντίθεση με όσα ακούγονται στην Ελλάδα για ξεκούραση του πρότζεκτ, θα διοργανώσει κανονικότατα και νέο Survivor.

Και μάλιστα, θα φροντίσει ώστε να αποκατασταθεί η φετινή αδικία με την Κατερίνα Δαλάκα, στην οποία θα προσφέρει σίγουρα μια θέση, ενώ όλα δείχνουν ότι εντός θα είναι τόσο η Αφροδίτη Σκαφίδα, όσο και ο Στάθης Σχίζας. Ολα αυτά, εφόσον από την πλευρά των τριών παικτών αυτών υπάρχει θετική ανταπόκριση.



Οσον αφορά στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα εμμείνει στην επιλογή της να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής για όσα συνέβησαν στον Αγιο Δομίνικο.


Survivor Spoiler – Τα δύο μεγάλα ονόματα…



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήδη έχουμε συγκεντρώσει, ο Ατζούν έχει εξασφαλίσει από τώρα το «ναι» δύο πολύ μεγάλων ονομάτων από την ελληνική showbiz, αφού στο επόμενο Survivor All Star, θα συμμέχουν και Διάσημοι που δεν έχουν παίξει στο παρελθόν σε κάποιο από τα προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης.



Στόχος του Τούρκου μεγιστάνα είναι τη νέα τηλεοπτική σεζόν να πάρει την απόλυτη ρεβάνς και να καταστήσει ξανά το Survivor τον απόλυτο κυρίαρχο της νυχτερινής prime time ζώνης, στους δείκτες τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.