Ads Top

Survivor Spoiler 19/4: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα Ελλάδα-Τουρκία;


Πώς θα γίνει σήμερα το αγώνισμα - Ποιοι κερδίζουν σήμερα, τι αναφέρει η πρώτη διαρροή.. 

Απόψε 19/4 το Survivor All Star επιστρέφει με ένα εντελώς διαφορετικό επεισόδιο, καθώς λίγο πριν τον αγώνα, θα βρεθεί μπροστά στους Έλληνες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί μαζί με τους παίκτες του Τούρκικου ριάλιτι επιβίωσης.




Όπως θα παρακολουθήσουμε λοιπόν, στον πρώτο αγώνα θα παίξουν οι Μπλε γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες με τις Κόκκινες γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες, ενώ στον δεύτερο θα παίξουν οι Μπλε Έλληνες Τούρκοι με τους Κόκκινους Έλληνες Τούρκους και στο τέλος θα παίξουν το μεικτό που θα βγει ένα αποτέλεσμα.

Βέβαια, το επεισόδιο θα ξεκινήσει ξανά με ίντριγκες. Στο επίκεντρο θα βρεθούν ξανά Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά τα κλάματα του δεύτερου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.




Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor All Star



H ομάδα λοιπόν που θα κερδίσει θα κερδίσει και το έπαθλο φαγητού, με Τούρκους και Έλληνες επιτέλους να τρώνε μετά τον αγώνα που θα δώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα αυτή θα είναι η Μπλε, αφού θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους απαιτούμενους πόντους μετά από μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.