Ads Top

Αποκάλυψη Σοϊλέδη: «Μέσα στο συμβόλαιο υπάρχει όρος που λέει ότι...» (vid)



Ο όρος στο συμβόλαιο των παικτών που δεν γνώριζε κανείς - Δείτε τι αποκάλυψε ο Σοϊλέδης, τι απαγορεύεται να κάνουν οι παίκτες.. 

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star. Τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος στο ριάλιτι επιβίωσης με δυο νέες αποκαλύψεις "βόμβα" να έχουν σκάσει τις τελευταίες ημέρες.




O πρώην παίκτης λοιπόν του Survivor, μίλησε τόσο για τον Σπύρο Μαρτίκα, όσο και για τον όρο στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες και δεν το γνώριζε κανείς.

«Όταν κάνεις παρέα με κάποιον, είσαι μαζί του και στα καλά και στα κακά, και στα μπροστά και στα από πίσω. Mόνο αυτός ξέρεις και η παραγωγή», ανέφερε αρχικά για τη σχέση του Σπύρου με την Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία αποβλήθηκε επειδή έτρωγε κρυφά και παράνομα.


«Εάν είναι κάτι που έχει ειπωθεί μέσα στο παιχνίδι, μέσα στο συμβόλαιο υπάρχει όρος που λέει ότι δε μπορούμε να κάνουμε μήνυση σε κάποιον που λέει κάτι μέσα στο παιχνίδι. Οπότε ή δεν διάβασε καλά το συμβόλαιο ο Σπύρος ή τα έχει ξεχάσει», αποκάλυψε σχετικά με την είδηση πως ο Μαρτίκας θα κάνει μήνυση στον Νίκο Μπάρτζη για συκοφαντική δυσφήμιση.



«Μπορεί να έχει κάποια ενημέρωση, εγώ δεν ξέρω. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Αν ισχύει… άστο», σχολίασε μετά την αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πως παίκτες έταξαν χρήματα στον Νίκο Μπάρτζη για να «δώσει» την Ασημίνα και τη Δαλάκα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.