Ads Top

Survivor Spoiler 17/4: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Το Survivor All Star επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, με άκρως πασχαλινή διάθεση αλλά, τον κρίσιμο αγώνα για την τρίτη ασυλία αλλά και έναν σοκαριστικό τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη!




Το παιχνίδι μας πρόσφερε μοναδικές συγκινήσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έστω κι αν η παραγωγή πολλές φορές... το έχασε με τη στάση της απέναντι σε ορισμένα θέματα, όπως οι παρανομίες των παικτών. 

Από τη στιγμή, μάλιστα, που αποδεικνύεται πως όλοι παρανομούν με αυτό τον τρόπο, είναι λογικό να διαμαρτύρονται όσοι τελικά... πληρώνουν την νύφη, με τις λύσεις σε αυτό το θέμα να είναι επιβεβλημένες.



Σε κάθε περίπτωση, μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι παίκτες πρέπει να συνεχίσουν κανονικά στην καθημερινότητά τους και να μείνουν όρθιοι, για να φτάσουν έως το τέλος. Και ο κύκλος, που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς χρειάζεται ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας, για να μάθουμε όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση.


Survivor All Star spoiler: Η ομάδα που θα πάρει την τρίτη ασυλία



Για να φρεσκάσουμε τη μνήμη σας, οι δύο ομάδες έχουν πάρει από μία ασυλία νωρίτερα, με τους Τάκη Καραγκούνια, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Σπύρο Μαρτίκα να είναι υποψήφιοι, τη στιγμή που η Αφροδίτη Σκαφίδα επίσης έχει αποβληθεί, όπως ανακοίνωσε ο Ατζούν. Οδεύουμε, έτσι, προς ακόμη μια αποχώρηση, πριν από το πάρτι της ένωσης όπου αγαπημένος τραγουδιστής θα διασκεδάσει τους παίκτες.



Ποια ομάδα, όμως, θα κερδίσει αυτή την τρίτη ασυλία; 

H κόκκινη ομάδα παίρνει τη δεύτερη νίκη σε αυτό τον κύκλο και αναγκάζει την μπλε να πάει ξανά στην κάλπη, για να δούμε ποιος θα συμπληρώσει το καρέ των υποψηφίων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.