Ads Top

Ολυμπιακός: Η πρώτη ανάρτηση Μίτσελ μετά την αποχώρηση του (pic)


Το ιδιαίτερο «μήνυμα» που στέλνει προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ..

Ο Μίτσελ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσω μηνύματος στο instagram.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Ολυμπιακό μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, καθώς μετά την ισοπαλία με τους κιτρινόμαυρους ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση των Πειραιωτών μετά από 165 μέρες στον ερυθρόλευκο πάγκο.




Μια μέρα μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο των Πειραιωτών ο Ισπανός τενχικός, θέλησε μέσω ανάρτησης του στα social media να ευχαριστήσει τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και όσους συνεργάστην μαζί του.

«Φεύγω αλλά δεν απομακρύνομαι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα του.

Με τα παραπάνω λόγια ο 60χρονος ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στον πειραϊκό σύλλογο.

Θητεία που ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου με την άφιξή του στην Αθήνα και ολοκληρώθηκε σήμερα (Δευτέρα, 4 Απριλίου 2023). Μια δεύτερη θητεία, στην οποία κοούτσαρε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού σε 32 παιχνίδια. Συνολικά, ο Ολυμπιακός με τον Ισπανό στον πάγκο του είχε 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα παιχνίδια της Super League οι Ερυθρόλευκοι είχαν 15 νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 ήττα.



Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μίτσελ αποχωρεί από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από παιχνίδι με τον Αρη, όπως είχε συμβεί και με τον προκάτοχό του Κάρλος Κορμπεράν, που είχε φύγει από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετά την ήττα των Πειραιωτών από τον Αρη στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.