Ads Top

«Δεν το έγραψε ο Ηλίας, ούτε εγώ...» - Βόμβα Γιωρίκα Πηλίδη για το χαρτάκι με τα ψώνια (vid)


«Κάποιοι δεν φέρθηκαν έντιμα»  - Ποιους παίκτες «φωτογραφίζει» ο Γιωρίκας Πηλίδης - Πότε θα πει τα ονόματα

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 4/4 ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star ήταν άκρως αποκαλυπτικός και δεν δίστασε να μιλήσει για όλο το παρασκήνιο της αποβολής του.


Η αποκάλυψη του Γιωρίκα Πιλίδη για το παρασκήνιο της αποβολής του από το Survivor all star






Όπως λοιπόν είπε, χρειάστηκε να τον διώξουν από το παιχνίδι καθώς πιάστηκε με κινητό. Ωστόσο, τόνισε πως δεν το χρησιμοποίησε για να μιλήσει με την οικογένειά του ή την κοπέλα του, αλλά για να στείλει κάποια χρήματα και να του στείλουν με την σειρά του φαγητό, μιας και όπως είπε σήμα δεν είχαν και δεν μπορούσε να γίνει η επικοινωνία με Ελλάδα.

Μάλιστα, αναφορικά με αυτήν την περιβόητη λίστα με τα 300 ευρώ και τα ψώνια, ο Γιώρικας εξήγησε για ακόμη μια φορά πως δεν την έγραψε ούτε εκείνος, αλλά ούτε και ο Ηλίας Γκότσης, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα εκείνου που το έκανε. Το μόνο που τόνισε είναι ότι δεν φέρθηκε αντρίκια και έντιμα.



Τέλος, το θεωρεί τελείως ψεύτικο και υποκριτικό να εκπλήσσονται όλοι οι πρώην συμπαίκτες του με την συμπεριφορά τους, μιας και κανείς τους δεν είναι σωστός -δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που παρόλο που στην αρχή αρνήθηκε να συμμετάσχει στο παιχνίδι, τελικά είπε το ναι!


Το πρόσωπο που έκανε unfollow μετά την αποβολή του



Ο Γιωρίκας Πιλίδης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, το απόγευμα της Δευτέρας 3/4, κλήθηκε να απαντήσει γι' αυτό, ωστόσο επειδή δεν ήθελε να μιλήσει για τον φίλο του, προτίμησε να μιλήσει για τον εαυτό του και να αποκαλύψει ένα από τα πρόσωπα που έκανε εκείνος unfollow μόλις άκουσε τι ειπώθηκε πίσω από την πλάτη του.

«Και εγώ έκανα λίγα unfollow. Περίμενα μια υποστήριξη», είπε αρχικά.



Και εξήγησε στη συνέχεια αναλυτικά: «Καταρχήν έκανα ένα άτομο. Ήταν μπροστά μου, μου τα είπε η γυναίκα μου, ήμασταν τόσο κοντά και πήγαινε και έκανε ριάλιτι παρακάτω και έλεγε "Γιατί να μην ψηφίσουμε τον Γιωρίκα”. Η Μαριαλένα. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Στην κάμερα μπορεί να μην φαίνεται ότι κάναμε παρέα. Πηγαίναμε πέρα στο ποτάμι και αράζαμε με τις ώρες και λέγαμε ο ένας του αλλουνού τους πόνους, ξέραμε ο ένας τον άλλον και πριν από το παιχνίδι. Είχαμε θεωρώ μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας και μετά όταν βγήκα από το παιχνίδι και μου είπε αυτά (η κοπέλα μου), είπα "για ποιο λόγο"», αλλά δεν ανέφερε τα υπόλοιπα ονόματα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.