Ads Top

Άγριες αποδοκιμασίες σε Ρέτσο και παίκτες μετά το Ολυμπιακός-Άρης!


Αποδοκιμασίες στους παίκτες, τα άκουσε ο Ρέτσος όταν ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο..

Ο Ολυμπιακός έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου μένοντας στο 2-2 με τον Άρη στο "Καραϊσκάκης", παρότι προηγήθηκε με 2-0, με το φινάλε να βρίσκει τον κόσμο των ερυθρολεύκων να αποδοκιμάζει τους παίκτες του Μίτσελ.




Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στον Άρη για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League όμως στη συνέχεια δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε 12λεπτά και το 2-2 τον πλήγωσε βαθιά, αφού έχασε την ευκαιρία να μειώσει στον έναν πόντο τη διαφορά από την κορυφή.

Το φινάλε βρήκε μάλιστα τον κόσμο των ερυθρολεύκων να εκφράζει με έντονο τρόπο τη δυσφορία του για το αποτέλεσμα αφού ξέσπασε σε αποδοκιμασίες μέσα από σφυρίγματα προς τον Μίτσελ και τους παίκτες του, ενώ εκείνος που άκουσε τα περισσότερα ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος.



Ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος έφερε μερίδιο ευθύνης στη φάση του πρώτου γκολ του Άρη, πήγε προς το μέρος του κόσμου και με χαρακτηριστικές κινήσεις ζήτησε συγγνώμη, με τους οπαδούς να μην δέχονται όμως τη συγγνώμη και να απαντούν με ακόμα πιο έντονα γιουχαΐσματα προς το πρόσωπό του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.