Ads Top

«Κλεισμένη» η πρώτη μεταγραφή με Γκατούζο στον Ολυμπιακό!


Δείτε ποιος θα είναι η πρώτη μεταγραφή το καλοκαίρι αν αναλάβει ο Γκατούζο τον Ολυμπιακό..

Μπορεί να πιάσει Λιμάνι ακόμα και αν δεν έρθει ο Ιταλός. Πρόκειται για παίκτη που έχουν ξεχωρίσει εδώ και μήνες οι Πειραιώτες και τον οποίο μπορούν να αποκτήσουν χωρίς να χαλάσουν χρήματα. Έχει καλό βιογραφικό και θα δώσει έξτρα λύσεις στην άμυνα.




Από τον περασμένο Γενάρη είχε βρεθεί το όνομα του ισπανού αριστερού μπακ στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, αν και τότε είχε κυριαρχήσει η περίπτωση του  Γκάμπριελ Σουάζο: Θεωρήθηκε κλεισμένος από τους Πειραιώτες ο διεθνής Χιλιανός άσος, καθώς αξιολόγησαν την περίπτωσή του και φαίνεται ότι της είχαν δώσει προτεραιότητα σε σχέση με εκείνη τού Λάτο.

Παρόλα αυτά δεν είχε προχωρήσει καμία από τις δύο περιπτώσεις, αν και το όνομα του Λάτο ποτέ δεν είχε αποχωρήσει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Νεότερη πληροφορία από την Ισπανία, που δημοσιεύει ο ελληνικός Τύπος, αναφέρει ότι ο Γκατούζο θα μπορούσε να φέρει στο Λιμάνι τον Ισπανό άσο, αφού είναι δεδομένη η αδυναμία που του είχε όταν είχαν συνυπάρξει στην Βαλένθια, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.



Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Τεριάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, για να συζητήσουμε για την περίπτωση του 25χρονου άσου και την πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα. Γιατί το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει ψηλά (στα 2,5 εκατ. ευρώ), ενδεικτικό τής αξίας του.


"Πουλέν του Γκατούζο στη Βαλένθια - Ήθελε να τον κάνει γαμπρό του - Δεν κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό"



"Ήταν πουλέν του Γκατούζο, τον έβαζε και έπαιζε διαρκώς όσο ήταν στην Βαλένθια. Αριστερός μπακ είναι, μάλιστα ο Γκατούζο είχε δηλώσει, χάριν γούστου, ότι θα τον ήθελε για γαμπρό του, να παντρέψει την κόρη του με εκείνον. Αναπληρωματικός του Γκαγιά είναι όλα αυτά τα χρόνια, φιλότιμος μπακ, πιο πολύ αμυντικά παίζει, αν και τελευταία τον βάζουν σε 4-4-2 μπροστά από τον Γκαγιά, ως ακραίο μέσο", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος.

Τι μπορεί να δώσει αν έρθει στον Ολυμπιακό;

"Δε νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά, δεν είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ένας φιλότιμος αριστερός μπακ είναι".



Άρα θα μπορούσε να αφήσει στον πάγκο τον Ρέαμπτσιουκ και να γίνει εκείνος βασικός;

"Βασικός δεν υπήρξε ποτέ, πάντα ήταν αλλαγή. Και στην Οσασούνα όταν είχε πάει δεν είχε πολλές συμμετοχές, στην Αϊντχόφεν πέρασε και δεν ακούμπησε. Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.