Ads Top

Τους έδωσε η παραγωγή: Η απάντηση Βασάλου για Σταυρούλα και συνάντηση στο δάσος (vid)


Δείτε πως η παραγωγή...ενημέρωσε τον Βασάλο και εκείνος «απάντησε» για την Σταυρούλα Χρυσαειδή - Όλοι το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν.. 

Εδώ και μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για το νέο ζευγάρι στο ριάλιτι, το οποίο κάρφωσε πρώτος ο Γιώργος Λιανός.  




Οι Κόκκινοι έφαγαν σημαντική ποσότητα κρέατος στο πασχαλινό τραπέζι του Survivor All Star, κάτι που λειτούργησε πολύ θετικά στην ψυχολογία και την απόδοση των παικτών στα αγωνίσματα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλιστα είδε και όνειρα, μετά από καιρό όπως είπε στην κάμερα, σεξουαλικού περιεχομένου. «Επιτέλους είδα κάτι να κάνω, στον ύπνο μου; Στον ύπνο μου, δεν πειράζει, ο καθένας όπου μπορεί» είπε ο παίκτης που συχνά τρολάρει τον εαυτό του.



«Το πρωί αισθανόμουν σαν τον βόα που έχει φάει το θήραμα, έχει φουσκώσει η κοιλιά του και προσπαθεί με τα οξέα του στομάχου να το αφομοιώσει όλο αυτό. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Από το πολύ κρέας οι ορμόνες ξαναλειτουργήσανε. Οπότε πέφτοντας για ύπνο είδα πάρα πολύ ωραία όνειρα, πρώτη φορά μετά από 3,5-4 μήνες. Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου και χάρηκα πολύ γι΄αυτό, επιτέλους είδα κάτι να κάνω, στον ύπνο μου; Στον ύπνο μου, δεν πειράζει, ο καθένας όπου μπορεί» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι συγκεκριμένες ατάκες προκάλεσαν γέλιο στους περισσότερους και σε άλλους εκνευρισμό, καθώς δεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι απλοί τηλεθεατές και σχολιαστές του παιχνιδιού στα social media, που θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ήταν τυχαία. Θυμίζουμε, ότι τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία πως υπάρχει νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο και όλοι… φωτογραφίζουν τους Βασάλο-Σταυρούλα και κάνουν λόγο για συναντήσεις στο δάσος.



Έτσι λοιπόν, κάποιοι πιστεύουν πως ο Βασάλος ενημερώθηκε για το «σούσουρο» από την παραγωγή και με το σχόλιό του, απάντησε για πρώτη φορά πως δεν έχει γίνει τίποτα, ούτε ερωτικό!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.