Ads Top

«Ξένος προπονητής στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!»


Δεν είναι ο Σρέντερ, ήρθε κάτω από άκρα μυστικότητα - Τι αποκαλύπτει γνωστός δημοσιογράφος για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό
Η προπονητολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό. Η ολλανδική υποψηφιότητα του Σρέντερ, σε σχέση με το μανατζερικό του υπόβαθρο, τον Μαλένοβιτς.




Η υπόθεση Σρέντερ για Ολυμπιακό


Όπως αναφέρει ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr, ο Ολλανδός κόουτς - υποψήφιος για τον Ολυμπιακό - ήρθε στην Ελλάδα, είδε/μίλησε με τους "ερυθρόλευκους" κι αποχώρησε χωρίς να υπάρχει συμφωνία. Δεν είναι η πρώτη φορά απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση διέρρευσε και έτσι πήρε δημοσιότητα. 

Έχει συμβεί και σε άλλες εποχές και σε άλλες ομάδες. Δυο πρόχειρα παραδείγματα: από τον Γάλλο Μοντανιέ που είχε φέρει το 2016 ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ μέχρι τον Αρσέν Βενγκέρ που ο Σωκράτης Κόκκαλης έφερε πριν 29 χρόνια στην Ελλάδα και μέχρι στου Ρέντη τον ξενάγησε (έχοντας μάλιστα μια συμφωνία 170.000.000 δραχμών ετησίως) αλλα έφυγε χωρίς να υπογράψει, προτίμησε την Ιαπωνία και μετά (1996) πήγε στην Άρσεναλ! 



Στην ελληνική πιάτσα agent πάντως λένε ότι ο Ολυμπιακός πριν από τον Σρέντερ είχε φέρει κι άλλο ξένο προπονητή (που είναι χωρίς ομάδα) στον Πειραιά και το "Καραϊσκάκης". Αυτόν όχι τόσο για να τον περάσει από casting αλλά για να τον πείσει...

Ο Μαλένοβιτς, ο Ελβετός (με σερβική καταγωγή) μεγαλοατζέντης του Σρέντερ την τελευταία 2ετία έχει "κτίσει" σούπερ σχέση με την ΑΕΚ. Χοντρικά ο Μαλένοβιτς είναι αυτός που καθάρισε για λογαριασμό των "κιτρινόμαυρων" τις υποθέσεις Τσούμπερ & Γκατσίνοβιτς με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χοφενχαιμ/Παναθηναϊκό αντίστοιχα ενώ τον Αύγουστο του 2021 της είχε πάει σαν "δώρο" δανεικό και τον Γέφτιτς. 

Στην Ελλάδα πάντως ο Μαλένοβιτς διατηρεί σταθερό συνεργάτη και φίλο, γνωστό Έλληνα μεγαλοατζέντη ο οποίος στο παρελθόν είχε πολύ καλή σχέση με τον Ολυμπιακό...



Η συνεργασία Σρέντερ-Μαλένοβιτς


Τον Γενάρη του 2022 ο Μαλένοβιτς είχε "χρησιμοποιήσει" τον Σρέντερ προκειμένου να διευκολύνει την ΑΕΚ σε μια μεταγραφική υπόθεση παίκτη της Κλαμπ Μπριζ! Μιλάμε για απίστευτο ντεσού. 

Ο κόουτς Γιαννίκης ζητούσε τότε πάση θυσία την μεταγραφή παίκτη στην θέση "6" και ο Κολομβιανός Μπαλάντα ήταν ο Νο 1 στόχος των Παπαδημητρίου/Κονέ. Κάποια στιγμή ο δεύτερος (τότε τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ) ζήτησε την βοήθεια/μπουστάρισμα του φίλου του agent Μαλένοβιτς, παρότι ο Μπαλάντα δεν ήταν πελάτης του. 

Ο Μαλένοβιτς  όμως, μόλις είχε πάει τον κόουτς Σρέντερ στην Μπριζ (3/1/2022) και στον οποίο (όπως φαίνεται) έχει σημαντική επιρροή. Του ζήτησε , λοιπόν, ο Μαλένοβιτς του Σρέντερ - ο τελευταίος άλλωστε λέγεται πως δεν τρελαινόταν για τον Κολομβιανό αμυντικό μέσο - να εισηγηθεί στην διοίκηση του βελγικού συλλόγου πως δεν υπολογίζει τον Μπαλάντα ενώ το ίδιο είπε και στον διεθνή Κολομβιανό! 

Εμμέσως ο Σρέντερ ήταν σαν να τους έλεγε δώστε τον/πήγαινε στην ΑΕΚ (ως δανεικός για 6 μήνες). Αυτή την μεγάλη εξυπηρέτηση έκανε ο "φρέσκος" κόουτς της Μπριζ στον ατζέντη του Μαλένοβτς που κι αυτός με την σειρά του εξυπηρετούσε τα... συμφέροντα της ΑΕΚ (εκείνο τον Γενάρη). Προφανώς όχι με το αζημίωτο αφού αν τα κατάφερναν και ερχόταν ο Μπαλάντα στους "κιτρινόμαυρους", ο Σερβόελβετός θα είχε το... bonus του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.