Ads Top

Survivor Αποχώρηση: Τα ποσοστά της χθεσινής 28/4 ψηφοφορίας


Αποχώρηση θρίλερ για την Εύη Σαλταφερίδου - Ποιος την πέρασε για λίγες ψήφους λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας.. 

Ακόμη μια αγωνιώδης εβδομάδα πέρασε στο Survivor All Star, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφαίνεται και την Εύη Σαλταφερίδου να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης στο τέλος του χθεσινού (27/4) επεισοδίου.




Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για ακόμη μία εβδομάδα, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία πορεία αρκετών μηνών, έχοντας μάλιστα χαρακτηριστεί στην αρχή του κύκλου αυτού ως ένα από τα φαβορί, για να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, η ίντριγκα την επηρέασε και δεν απέδιδε στο βαθμό, που δεδομένα μπορούσε, με αποτέλεσμα να φθίνει αυτή η πορεία της και, εν τέλει, να αποχωρήσει στα τέλη Απριλίου, με κάτι παραπάνω από δύο μήνες να απομένουν για τη λήξη του παιχνιδιού. 

Η ίδια, βέβαια, είχε αρκετούς ισχυρούς συνυποψηφίους, με τους Τάκη Καραγκούνια, Γιώργο Κόρομι, Σπύρο Μαρτίκα και Μελίνα Μεταξά να παραμένουν στο παιχνίδι.




Survivor All Star: Η πρωτοκαθεδρία στις ψήφους και η οριακή αποχώρηση της Εύης



Η Εύη, πάντως, κόντεψε να πετύχει ένα μικρό θαύμα και να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Κι αυτό, επειδή βρέθηκε πολύ κοντά με έναν από τους παίκτες, που αποτελούν θεωρητικά έναν από τους πιο δημοφιλείς του παιχνιδιού, όμως εκείνος την ξεπέρασε μόλις την τελευταία στιγμή σε ψήφους και παρέμεινε.



Ο λόγος γίνεται για τον «Κόρο», ο οποίος συγκέντρωσε ένα ποσοστό στο 14% έναντι 13% της Εύης, που τελικά έφυγε. Πρώτος σε μια ισορροπημένη ψηφοφορία ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας με 28%, με τον Μαρτίκα να ακολουθεί με 25% και τη Μεταξά να σημειώνει 20%.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.