Ads Top

«Συμπαίκτης με δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία ο Μαρινάκης - Αυτό είναι το μέγαλο σχέδιο του!»


Η μεγάλη συμφωνία που θα αλλάξει τα δεδομένα..

Η φημολογία για τη συμφωνία που θα αλλάξει τα δεδομένα τόσο για τον Έλληνα επιχειρηματία όσο και για τον Ολυμπιακό, καθώς θα ανοίξουν πόρτες που ούτε είχαν φανταστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.




Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών το δημοσίευμα από τον έγκυρο δημοσιογράφο Τζέιμι Μάρτιν, που ασχολείται με το ρεπορτάζ τής Νότιγχαμ Φόρεστ

Τι αναφέρει το δημοσίευμα; Ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ετοιμάζεται να επενδύσει στη Ρόμα, μια τεράστια ιταλική ομάδα με πολλές διακρίσεις και πλήθος υποστηρικτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι και παλιότερα υπήρχαν ρεπορτάζ που ήθελαν να υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση ομάδας στη Σερβία.

Το sportdog προσπάθησε να διερευνήσει, αρχικά, τι ισχύει μέσω του Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να ερμηνεύσουμε τι συμβαίνει.


"Συμπαίκτης ο Μαρινάκης στη Ρόμα - Δεν προκύπτει από Ιταλία - Για αυτό θέλει να πάρει μετοχές"



"Μάλλον για συμπαίκτης ενδιαφέρεται ο Μαρινάκης, αν τελικά ενδιαφέρεται, και όχι για πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Η Ρόμα ανήκει στην οικογένεια Φρίντκιν από τον Αύγουστο του 2020", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:



"Από την Ιταλία δεν προκύπτει κάτι, δηλαδή ότι ψάχνει για συμπαίκτη ή να πουλήσει η οικογένεια Φρίντκιν. Υπήρχε ένα σενάριο παλιότερα για μια ομάδα επιχειρηματιών από τις ΗΠΑ που ήθελαν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ρόμα. Αλλά δεν είχε προχωρήσει".

Μπορεί να λειτουργήσει το σχέδιο για να αποκτήσει ο ισχυρός άνδρας τού Ολυμπιακού μια ακόμα ομάδα;

"Ίσως θέλει να φτιάξει ένα δίκτυο με μεγάλες ομάδες. Όπως μπήκε στην Πρέμιερ μπορεί να  θέλει αναγνωρισιμότητα μέσω Ιταλίας".


Ποιος είναι ο Δισεκατομμυριούχος από το Χιούστον που πήρε τη Ρόμα



Ο Φριντκιν, είναι ιδιοκτήτης της αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota όσον αφορά τις πολιτείες που βρίσκονται στον κόλπο της Αμερικής (Αλαμπάμα, Φλόριντα, Λουϊζιάνα, Μισισίπι και Τέξας) και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Friedkin Group».

Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του ανέρχεται στα 3,1 δις δολάρια με τον ίδιο να λέει σε επίσημη δήλωσή του: «Εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να εξετάσω την αγορά των Χιούστον Ρόκετς. Ο Λες Αλεξάντερ έχει κάνει σπουδαία δουλειά να χτίσει έναν τόσο δυνατό οργανισμό στο ΝΒΑ. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε τη συνεργασία λόγω και των δικαιωμάτων της Toyota στο γήπεδο της ομάδας» δήλωσε αρχικά και κατέληξε: «Ως φίλος των Ρόκετς και κάτοικος του Χιούστον θα ήταν συναρπαστικό να χτίσουμε πάνω στην κληρονομιά που έχει αυτή η ομάδα και αυτή η πόλη».



Τελικά, αγόρασε τη Ρόμα, με το αντίτιμο της συναλλαγής να ανέρχεται στα 575 εκατ. ευρώ.
Ο Τεξανός είναι επικεφαλής του «Friedkin Group», ιδιοκτήτη της Toyota Περσικού Κόλπου, ενός ανεξάρτητου διανομέα οχημάτων. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 4.3 δισ. δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes και είναι Νο 504 πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.