Ads Top

Survivor Αποχώρηση 27/4: Ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;


Πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση - Σπύρος, Εύη, Κόρο, Μελίνα, Τάκης - Υπάρχει μεγάλο φαβορί για αποχώρηση
Το Survivor All Star έχει μπροστά του τη δεύτερη αποχώρηση μετά το Πάσχα. Θα είναι όμως η πρώτη μετά την ένωση στο Survivor. Στο επεισόδιο της Πέμπτης θα δούμε την 14η αποχώρηση έπειτα από ψηφοφορία του κοινού. Υπάρχει φαβορί αποχώρησης από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Ας γίνομαι βαρετή, αλλά εδώ θα το λέω συνέχεια. Κάθε ψηφοφορία έχει τις ιδιαιτερότητές της. Αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε καμία περίπτωση. Ειδικά από τη στιγμή που έχουμε ξανά πέντε υποψηφίους προς αποχώρηση. Και δεν είναι μόνο αυτό. Έχουμε τέσσερις παίκτες από την κόκκινη ομάδα. Οι Διάσημοι είχαν ξανά ισοψηφία τη μία φορά και δύο υποψηφίους προς αποχώρηση τη δεύτερη. Εκεί, αναγκαστικά έπρεπε να βγουν δύο, αλλά και πάλι είχαν ισοψηφία.

Και ας μην ξεχνάμε πως έχουμε και ξανά υποψηφίους άνδρες και γυναίκες. Διότι, την περασμένη φορά είχαμε μόνο άνδρες στον τάκο. Το πιθανότερο και λόγω αριθμών δηλαδή, είναι να έχουμε αποχώρηση ξανά από την κόκκινη ομάδα.

Θα κάνουμε και την εκτίμησή μας, την τελική. Διότι, υπάρχουν τα φαβορί παραμονής εκτός από τα φαβορί αποχώρησης. Και ξανά έχουμε παίκτη που δύσκολα θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. 



Survivor Αποχώρηση 28/4: Ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;


Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Ως εκ τούτου, να επαναλάβουμε πως αυτό που κάνουμε τώρα, αυτή η ανάρτηση είναι μια απλή εκτίμηση της κατάστασης. Βασίζεται απλά σε κάποιες πληροφορίες που έχουμε και τάσεις από τους παίκτες.

Τις περισσότερες φορές πέφτουμε μέσα σαν Sportime και την περασμένη κιόλας πήγαμε κόντρα στο ρεύμα.. Όλοι όσοι βλέπουν χρόνια Survivor ξέρουν και μπορούν να κρίνουν ποιος είναι κοντά να αποχωρήσει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο άνθρωπος με τις περισσότερες παραμονές στο Survivor από όλους. Έχει όλα τα ρεκόρ και κάθε εβδομάδα το βελτιώνει αυτό το ρεκόρ και στο Survivor All Star. Ο Professor έχει και αντιπάθειας, βέβαια. Αλλά στην 5άδα, δεν θα είναι απλό να βγει. Θα μείνει.

Η Εύη Σαλταφερίδου δεν έχει κοινό. Δεν είμαι βέβαιη πόσες θετικές ψήφους μπορεί να πάρει. Στα μάτια μου μοιάζει εύκολος στόχος για να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή. Η Εύη είναι το φαβορί για να αποχωρήσει. Αν είχε κρατήσει άλλη στάση στην αποβολή του Γκότση, ίσως να είχε ελπίδες. Τώρα δύσκολα.

Ο Γιώργος Κορόμι έχει πέσει τελευταία είναι η αλήθεια στο αγωνιστικό μέρος. Κι αυτό θα το δούμε και στα επόμενα επεισόδια. Δεν έχει ούτε ανθρώπους να τον… μισούν, ούτε φανατικό κοινό. Αουτσάιντερ αποχώρησης είναι, δηλαδή 2ο φαβορί μετά την Εύη, αλλά θα μείνει.

Η Μελίνα Μεταξά έχει κόσμο που την συμπαθεί, έχει την Κύπρο που θα στηρίξει, είναι και συμπαθής αρκετά, επομένως θα βρει τον τρόπο να μείνει. Δεν μπορεί να πει κανείς πως είναι φοβερά άνετη, αλλά εκτίμησή μας είναι πως θα είναι στο παιχνίδι και την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ενοχλεί, δημιουργεί εντάσεις, βλέπει… φαντάσματα, Λέει πως του χάλασαν τη λέξη Αίγιο, αλλά έχει τον τρόπο του. Μην τα ξαναλέμε. Οι νίκες του πάνε στο Αίγιο πολλές φορές αφιερωμένες, επομένως έχει τη στήριξη από τους συντοπίτες του. Θα βρει τις ψήφους και θα παραμείνει.

Με άλλα λόγια, η Εύη Σαλταφερίδου είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.