Ads Top

Σασμός Επομένα Επεισόδια: Στο νοσοκομείο ο Μαθιός


Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» - Τέλος ο Αστέρης και η Αργυρώ - Για ποιο λόγο οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μαθιός

 Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στο σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε από τον «ALPHA». Ήδη το Sportime σας έχει ενημερώσει για τις ακατάλληλες σκηνές με Βασιλική – Μαθιό.




Πλέον θα δούμε τον Μαθιό να καταλήγει στο νοσοκομείο από νευρικό κλονισμό, καθώς η εξαφάνιση του όπλου του Στεφανή και η αποκάλυψη πως το έχει ο Πάυλος, τον διαλύουν ψυχικά. Από εκεί και πέρα ο Αστέρης χωρίζει την Αργυρώ, μόλις μαθαίνει πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί.

Επανερχόμαστε στον Μαθιό και όπως θα δούμε στον «Σασμό» συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο, το οποίο όμως δεν βρίσκει και οι μέρες κυλούν. Όταν θα μάθει οτι το έχει ο Μανώλης, θα εισβάλλει στην αποθήθηκη των Αγγελάκηδων, για να το βρει. Ούτε τότε όμως θα τα καταφέρει και μάλιστα θα μάθει κάτι που θα τον σοκάρει. Συγκεκριμένα πως ο Μανώλης έχει δώσει το όπλο στον Παύλο!

Η εξέλιξη αυτή τον οδηγεί στην τρέλα! Ο Μαθιός κλονίζεται ψυχικά καθώς βλέπει τον μεγαλύτερο εχθρό του να έχει στην κατοχή του το στοιχείο που μπορεί να τον καταδικάσει. Η ψυχολογία του είναι στα Τάρταρα πλέον και μέρα με τη μέρα καταρρέει και περισσότερο.



Από τη μία προσπαθεί να πείσει τον Αστέρη πως όσα έγραφε το γράμμα είναι προϊόν φαντασίας του Κώστα και του Ευθύμη για να τον εκδικηθούν και από την άλλη τρέμει στην ιδέα ο Παύλος θα παραδώσει το όπλο στην Αστυνομία. Η τρομακτική πίεση που αισθάνεται να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο καθώς έχει υποστεί βαριά κρίση πανικού.

Από εκεί και πέρα οι αποκαλύψεις για τον Αστέρη συνεχίζονται και τον συγκλονίζουν. Η Αργυρώ και ο Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το διαζύγιό τους και στη συνέχεια η πρώτη πηγαίνει μια βόλτα με τη Στέλλα. Οι δυο τους έρχονται κοντα και η Αργυρώ της αποκαλύπτει πως ο Πετρής είναι παιδί του Αστέρη και όχι του Σταύρου!

Η δικηγόρος σοκάρεται και εκείνη της ζητάει να πει την αλήθεια. Όντως η Αργυρώ έχει σκοπό να πει την αλήθεια στον Αστέρη και μάλιστα άμεσα. Του ζητάει να μιλήσουν την επόμενη μέρα όμως εκείνος πριν τη συναντήσει θα έχει μια κουβέντα με τον Σταύρο ο οποίος είναι εξοργισμένος γιατί ο Βαγγέλης έχει κρυφακούσει μια συζήτηση και του έχιε μεταφέρει πως η Αργυρώ σκοπεύει να πάρει το παιδί και μαζί με τον Αστέρη να μετακομίσουν στην Αυστραλία.



Για να την εκδικηθεί λοιπόν, θα πει στον Αστέρη πως το παιδί είναι δικό τους και πως η Αργυρώ τον κοροϊδεύει. Πως θα αντιδράσει ο Αστέρης; Γκρεμίζει τα πάντα, καθώς ο κόσμος που ήξερε ως τότε έχει επίσης γκρεμιστεί! Αδυνατεί να δεχθεί πως η Αργυρώ του έλεγε ψέματα τόσο καιρό. Μόλις τη συναντάει τις μιλάει πολύ σκληρά, της λέει πως γνώριζε τα πάντα και της τονίζει οτι δεν θέλει να τη βλέπει.

Επιπλέον της γνωστοποιεί θα κάνει τα πάντα ώστε να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με το γιο του, βάζοντας όμως πάνω απ΄ όλα το καλό του παιδιού του. Η Αργυρώ είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, καθώς όλα τα όνειρα που έκανε γκρεμίστηκαν ξαφνικά.

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να μην της ξαναμιλήσει και αυτό το ενδεχόμενο είναι που τρέμει και η ίδια…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.