Ads Top

Πρόβλημα με Τάισον και Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ!


Αμφίβολοι για ΑΕΚ - Τι ενοχλήσεις αισθάνθηκαν, έμειναν εκτός σημερινής προπόνησης

Ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ καθώς Αουγκούστο και Τάισον ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο, δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.




Οι δύο κορυφαίοι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προκαλούν ανησυχία στους ασπρόμαυρους καθώς την επομένη του αγώνα, ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκαν με την ομάδα.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ενημέρωσαν πως κατάστασή των Αουγκούστο - Τάισον θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ και ως εκ τούτου η συμμετοχή τους στο ντέρμπι κρίνεται αμφίβολη!

Από την άλλη, διαθέσιμος είναι και πάλι ο Ζοάν Σάστρε, δίνοντας μία ακόμη λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.



Όπως αναφέρει το report της προπόνησης: Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις. Το ντέρμπι της Κυριακής ανήκει στο παρελθόν και το αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να διαγραφεί άμεσα καθώς ακολουθούν ακόμα πέντε παιχνίδια για τα Play Offs και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία δυνατή προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.



Την Τρίτη (25.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.