Ads Top

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η διάγνωση για Νάρεϊ


Επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ - Ο λόγος που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νάρεϊ, πόσες εβδομάδες θα μείνει εκτός
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την κατάσταση της υγεία του Κάλεντ Νάρεϊ, τονίζοντας πως οι εξετάσεις του αποτύπωσαν ευρήματα, που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19.




Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Κάλεντ Νάρεϊ έδωσε στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρει η ενημέρωση, ο Γερμανός θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, λόγω μικροθρομβώσεων σε αγγεία του πνεύμονα.

Ο 28χρονος μέσος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ενοχλήσεις στο αναπνευστικό, με συμπτώματα που συνήθως εμφανίζονται σε ανθρώπους που πέρασαν Covid-19. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει σπίτι του, μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.



Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Γερμανός λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο Κάλεντ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το πέρας και τον υπόλοιπων προληπτικών εξετάσεων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.