Ads Top

Νικολακόπουλος: «Και στα 8 ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ο Ολυμπιακός είχε εχθρική διαιτησία»


Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε με στοιχεία που αποδεικνύουν την αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού σε όλα τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό..

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην αυτοκριτική του Ολυμπιακού, αλλά και τα παράπονα που υπάρχουν για τη διαιτησία στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.




Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ασφαλώς και θα πρέπει να γίνει αυτοκριτική στον Ολυμπιακό για τη φετινή σεζόν προσθέτοντας πως το αποτέλεσμα αυτής της αυτοκριτικής θα το δούμε με τη δημιουργίας νιας νέας ομάδας.

Σημείωσε πως ο σύλλογος παραδέχεται πως η φετινή λειτουργία της ομάδας δεν ήταν καλή, αλλά από την άλλη τόνισε πως δεν μπορεί καμία ομάδα να αντιδράσει τόσο εύκολα με επιτυχία όταν παίζει οκτώ ντέρμπι σε μια σεζόν με τους παραδοσιακούς της αντιπάλους, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, και σε αυτά τα ντέρμπι όχι μόνο δεν παίρνει ένα σφύριγμα, αλλά έχει μια ξεκάθαρα εχθρική διαιτησία που ενίοτε ξεπερνούσε κάθε όριο. Αποκορύφωμα, όπως είπε, ήταν το 1-1 στη Λεωφόρο και το 1-3 από την ΑΕΚ. 



«Τέτοιο πράγμα είναι πρωτοφανές και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί», ανέφερε.

Ειδικά για το παιχνίδι της Κυριακής και ανεξάρτητα από τις βαρυσήμαντες αποφάσεις για τις οποίες δικαιώνουν τον Ολυμπιακό όσοι πρώην διαιτητές σχολίασαν τις επίμαχες φάσεις (Βαρούχας, Κουτσιαύτης, Σπάθας, Σταυρίδης, Τσίκινης) στάθηκε στην όλη αντιμετώπιση από τον Μάσα λέγοντας ότι «… αν ένας διαιτητής δεν σε αφήνει να επιτεθείς με τα φάουλ που δεν σου δίνει ή στα δίνει κόντρα, πώς μπορείς να παίξεις αυτό που μπορείς και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια πραγματικά καλή ομάδα, όπως η φετινή ΑΕΚ;».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.