Ads Top

Τους έδωσε η παραγωγή: Το πλάνο που ξέφυγε στο μοντάζ - Αγκαλιά Βασάλος-Σταυρούλα (pic)


Η παραγωγή αποκάλυψε τα πάντα για Βασάλο-Σταυρούλα με...λάθος στο μοντάζ

Καιρό τώρα η σχέση τους συζητιέται 

Οι φανατικοί τηλεθεατές του «Survivor All Star» περίμεναν με ανυπομονησία το πάρτι της ένωσης, μία στιγμή που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το ριάλιτι επιβίωσης.




Οι συμμετέχοντες πλύθηκαν, φόρεσαν τα καλά τους, τραγούδησαν, διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Στέλιου Ρόκκου και έφαγαν τα φαγητά του Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Αν και πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με την σχέση που μπορεί να έχουν ο Βασάλος με την Σταυρούλα μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει κανένα πλάνο με τους δύο παίκτες μαζί.

Χτες ωστόσο ένα πλάνο μάλλον αποτυπώνει το γεγονός ότι οι δύο νέοι έχουν έρθει κοντά.

Κατά την διάρκεια του τραγουδιού του Στέλιου Ρόκκου "Έμεινα εδώ" ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρατούσε Αγκαλιά την Σταυρούλα και αν και η παραγωγή δεν έκανε κανένα κοντινό πλάνο το twitter μπόρεσε να δει το αγκαλιασμένο ζευγάρι.



Αν οι φήμες για την σχέση τους αληθεύουν αυτό θα αποδειχθεί στο μέλλον!

Εν τω μεταξύ, στο αποψινό επεισόδιο, πάντως, Κόκκινοι και Μπλε ξεχνούν τις ξέγνοιαστες στιγμές και επανέρχονται στο στίβο μάχης. 

Η συνύπαρξη δεν θα είναι εύκολη στην ίδια καλύβα, με τον Σάκη Κατσούλη να ακούγεται να λέει: «Αντέξαμε μόνο πέντε λεπτά στην καινούργια καλύβα μετά την ένωση…». 

Όσον αφορά στο ποια ομάδα θα κατακτήσει πρώτη το δεκάρι; Οι Διάσημοι φαίνεται να έχουν προβάδισμα και οι Μαχητές θα κληθούν να πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση. Να σημειωθεί ότι, απόψε, θα δούμε τον Στέλιο Ρόκκο να βρίσκεται στον αγώνα ασυλίας των δύο ομάδων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.