Ads Top

«Ο γιατρός βρήκε ανεύρισμα στο χειρουργείο, διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια...» - Τα πρώτα λόγια Μαρίας Κορινθίου μετά το χειρουργείο (vid)


Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τι συνέβη στο χειρουργείο..

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η Μαρία Κορινθίου για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, γεγονός που ανακοίνωσε και στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. 




Μετά το τέλος της επέμβασης αυτής, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Αποκάλυψη το λόγο που την οδήγησε στην αίθουσα του χειρουργείου, ενώ περιέγραψε όλα όσα σημειώθηκαν μέσα στο νοσοκομείο με το γιατρό και τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.


Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κορινθίου για την υγεία της





«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρισμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι» αποκάλυψε.

«Όταν κουραζόμουν, η φλέβα πεταγόταν σαν να σπάσει. Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο» πρόσθεσε..

«Είμαι μπαταρισμένη. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι. Οι γιατροί θα με σκοτώσουν αλλά θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα», αποκάλυψε επίσης.



«Την ώρα της νάρκωσης, όταν ξυπνούσα, μου λέει ο γιατρός: μου έβγαλες την πίστη, πάω να κοιμηθώ. Πριν μπούμε για την επέμβαση, έλεγα στον Γιάννη: δεν πήγαμε σούπερ-μάρκετ. Βγαίνω από την εγχείρηση, είμαι ακόμα από τη νάρκωση, και του το ξαναλέω. Το βράδυ, ενώ κοιμόμασταν, πετάγομαι και του λέω: Γιάννη, παρήγγειλα τελικά σούπερ-μάρκετ» αφηγήθηκε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.