Ads Top

Με Φορτούνη βασικό: Η ενδεκάδα Ολυμπιακού με Λαμία!


Με καθαρό 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός, δείτε ποιους επέλεξε ο Μίτσελ..

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στη Λαμία και ο Μίτσελ επέλεξε σχήμα με δύο κανονικούς εξτρέμ και πρώτη φορά τον Φορτούνη στο 10.




Ο στόχος του Ολυμπιακού στη Λαμία είναι ένας και μοναδικός: η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Και σε δεύτερο βαθμό το καλό ποδόσφαιρο. Ο Μίτσελ αποφάσισε στην αναμέτρηση της Φθιώτιδας να παρατάξει την ομάδα του με ένα καθαρό 4-2-3-1, με ξεκάθαρους ρόλους, αλλά και εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές στην άμυνα των Πειραιωτών. Μπροστά από τον Πασχαλάκη θα πάρουν θέση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ουσεϊνού Μπα



Με τον Ροντινέι να καλύπτει το δεξιό άκρο της άμυνας και τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να παίρνει τη θέση του Ραμόν, ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να μείνει εκτός.

Στη μεσαία γραμμή ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα αγωνιστεί ξανά, με τον Σαμασέκου στο πλευρό του, ο οποίος επιλέχθηκε αντί του Κασάμι.

Μπροστά τους θα πάρει θέση ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστεί στην κανονική του θέση ως επιτελικός μέσος, από τη στιγμή που απουσιάζει ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Μίτσελ επέλεξε για τα άκρα της ομάδας του δύο… κανονικούς εξτρέμ, αφήνοντας στον πάγκο τον Πεπ Μπιέλ. 



Συγκεκριμένα, δεξιά θα αγωνιστεί ο Γκάρι Ροντρίγκες και αριστερά ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει την  ευκαιρία στον Σέρζι Κανός να κάνει ντεμπούτο ως βασικός.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης  θα αγωνιστεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να έρχεται από τον πάγκο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.