Ads Top

Survivor - Ελευθερία Ελευθερίου: Το Twitter «δικάζει» την παραγωγή για τον τσακωμό Ελευθερίας-Μάριου - «Πόσο προβλέψιμοι...»


Απίστευτο κράξιμο από τον κόσμο στο Twitter μετά το trailer και τον τσακωμό Ελευθερίας Ελευθερίου με Μάριο Πρίαμο..

Στο Survivor All Star οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με το νέο επεισόδιο σήμερα (19/2) να μας ετοιμάζει ένα... ρεσιτάλ ξεκατινιάσματος με την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου, που θα φέρει πανικό.




Η γνωστή τραγουδίστρια μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης και θα βρίσκεται στην ομάδα των Διασήμων μαζί με τον Μάριο Πρίαμο, τον οποίο περιμένει ένα «λουτρό» κοσμητικών επιθέτων από την πλευρά της, με τη συμβολή και του Σπύρου Μαρτίκα, εξαιτίας του ειδυλλίου του Κύπριου με την Καρολίνα Καλύβα.

Οι χρήστες του Twitter, πάντως, αποδείχθηκαν... τουλάχιστον καχύποπτοι μετά το trailer, καθώς κατηγορούν την παραγωγή για προβλέψιμη εξέλιξη, από τη στιγμή μάλιστα που μπαίνουν έξι παίκτες στο ριάλιτι και προβάλλεται μόνο η είσοδος της Ελευθερίας. 



Οι απόψεις, πάντως, για τον καβγά διίστανται, με άλλους να επιτίθενται και στους τρεις εμπλεκόμενους, ενώ άλλοι το έχουν πάρει πιο σοβαρά, ρωτώντας τι θα κάναμε αν ήμασταν στη θέση της Ελευθερίας.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.