Ads Top

Survivor Spoiler 19/2: Βόμβα! Αυτός ο διάσημος αποχωρεί μετά την είσοδο των νέων παικτών


Έρχεται αποχώρηση στο Survivor; Τι έχει συμβεί, ποιο όνομα διέρρευσε..

Ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Μπορεί την Κυριακή να έχουμε αφίξεις και για τις δύο ομάδες, όμως κάποιος ήδη μαζεύει τα πράγματά του...

Αισίως φτάσαμε στο τέλος ακόμη μιας εβδομάδας Survivor, με Διασήμους και Μαχητές να δίνουν μάχες σώμα με σώμα για να κερδίσουν έπαθλα και επικοινωνίες, ώστε να κάνουν την διαβίωση τους στον Άγιο Δομίνικο πιο εύκολη.




Στην ουσία του θέματος τώρα. Αυτή τη στιγμή όπως πάμε καμία ομάδα έως τώρα δεν δείχνει το απόλυτο φαβορί. Καθώς, ναι μεν, οι Κόκκινοι έχουν καλή διαφορά σε νίκες, όμως η ΜΠΛΕ έχασε όλα τα “βαρίδια” που είχε, όπως Σώζων και Κρις, και ενδυναμώνεται με νέους παίκτες άμεσα.

Mε βάση την πληροφόρηση μας, πως η ΜΠΛΕ ομάδα θα κυριαρχήσει των αγωνισμάτων στην εβδομάδα που μας έρχεται, θεωρούμε πως οι κόκκινοι θα αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους αυτή την Πέμπτη.



Από τα φαβορί να βγουν τάκο είναι Μαρτίκας – Χανταμπάκης. Όμως ο Σπύρος είναι αρκετά δυνατός παίκτης …έξω. Ενώ ο Στέλιος δεν θεωρείται πως έχει αποκτήσει ρεύμα, και όλοι θυμόμαστε πως είχε φύγει από το προηγούμενο Survivor.

Με αποτέλεσμα να θεωρείται φαβορί για επιστροφή…
πηγή: sports365.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.