Ads Top

Survivor Spoiler 5/2: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι κερδίζουν σήμερα - Πάμε για έκπληξη στον πρώτο υποψήφιο; Ποιον θα ψηφίσουν; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..
Μπλε ή κόκκινοι κερδίζουν την πρώτη ασυλία στο Survivor All Star; Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος αυτή της εβδομάδας στο Survivor; 




Οι μπλε δεν σηκώνουν κεφάλι με τίποτε. Τι κι αν αποχώρησαν Δαλάκα και Ασημίνα; Οι νίκες δεν έρχονται. Και το ερώτημα είναι αν θα μπορέσουν οι Μαχητές να κερδίσουν έστω μία ασυλία; 

Survivor Spoiler 29/1: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Υπάρχουν δύο μεγάλα παλτά στους μπλε. Μια χαρά τα έλεγε η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Τάκης Καραγκούνιας για τους συγκεκριμένους.

Κρις Σταμούλης και Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Η Ρία, που και που, θα φέρει και μία νίκη. Αδύναμη παίκτρια είναι κι εκείνη, αλλά δεν χάνει μονίμως. Ο Κρις χάνει, χάνει, χάνει. Σε ένα αγώνισμα ήταν καλός και αυτό οι Μαχητές το διέκοψαν. Πιθανώς να μπορούσαν να διαχειριστούν πως έφερνε νίκες ο Κρις… Λέμε τώρα.



Επειδή, ο Σώζων είναι μόλις μία εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι, ίσως το γλιτώσει. Για να μην είναι πάλι δακτυλοδεικτούμενοι από τους κόκκινους. Ο Κρις Σταμούλης είναι το μεγάλο φαβορί για να είναι ο 1ος υποψήφιος.

Υπάρχει όμως και αουτσάιντερ. Η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια ενοχλεί τους μπλε και φαίνεται στο trailer. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε σε καμία περίπτωση να είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο πρώτος υποψήφιος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.