Ads Top

Survivor Spoiler 2/2: Βόμβα! Παίκτες των Μπλε είναι ζευγάρι και το κρατούν κρυφό;


Νέα οσμή σκανδάλου στο Survivor All Star - Δείτε ποιοι παίκτες είναι ζευγάρι, οι φωτογραφίες από την έξω ζωή που τους προδίδουν..

Πριν καν ξεκινήσει το Survivor All Star, όταν άρχισαν να γίνονται οι συζητήσεις - συναντήσεις των πρώην συμμετεχόντων με την παραγωγή για ένα πράγμα ήμασταν όλοι σίγουροι: Θα υπάρχουν ζευγάρια και μάλιστα - όπως αποδείχθηκε και στην πορεία - τρία συγκεκριμένα: Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος.





Ποιος να περίμενε, βέβαια, πως στη συνέχεια, εκεί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, θα δημιουργηθεί ακόμα ένα; Η Καρολίνα Καλύβα «χτυπήθηκε» από τα βέλη του φτερωτού Θεού, τα οποία έδειξαν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη!


Φημολογούνταν πως ήταν μαζί και τώρα βρίσκονται στο Survivor All Star



Ανατρέχουμε στο κοντινό παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2019! Ο Ηλίας Γκότσης που τώρα διατηρεί δεσμό με μια όμορφη μελαχρινή όταν συμμετείχε στο παιχνίδι, τότε, φαινόταν να έχει έρθει αρκετά κοντά με την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία βρίσκεται κι αυτή αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.



Μάλιστα, όλοι θυμόμαστε τα βράδια τους στην καλύβα που η Εύη γελούσε με τα αστεία του και του χάιδευε τα μαλλιά κι αν δεν το θυμάστε εσείς, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πολλές, δε, ήταν οι κοινές τους εμφανίσεις χωρίς κανέναν από τους δυο, όμως, να επιβεβαιώνει αν είναι μαζί!


Mετά από αρκετό καιρό, ωστόσο, που οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν και τα πηγαδάκια της εγχώριας showbiz οργίαζαν σε κάθε τους εμφάνιση, η Εύη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως το μόνο που τους ενώνει είναι μια δυνατή φιλία...

Συγκεκριμένα είχε γράψει χαρακτηριστικά:



«Φίλος λένε είναι αυτός, που όταν σε βλέπει να έχεις πέσει στα πατώματα, με το ένα χέρι σε σηκώνει… και με το άλλο σε μουτζώνει! Εντάξει ξεκάθαρα φίλος μου ο Ηλίας Γκότσης!»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.