Ads Top

Survivor - Χρήστος Δάντης: Οργισμένη απάντηση Δάντη σε ερώτηση δημοσιογράφου για Ασημίνα - «Τι με ρώτατε...»


Τρελάθηκε ο Χρήστος Δάντης - Δείτε ποια ερώτηση δημοσιογράφου τον έβγαλε εκτός εαυτού..

Χαμός στο αεροδρόμιο με τον Χρήστο Δάντη και τις απανωτές ερωτήσεις σχετικά με την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor all star!




O τραγουδιστής εκνευρίστηκε με τις απανωτές ερωτήσεις και τόνισε ότι ουδέποτε επικοινώνησε με τη σύντροφό του!

Αρχικά ο Χρήστος Δάντης ανέφερε: «Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει.»!



Και πρόσθεσε: «Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της.»!

Και όταν συνέχισαν να τον ρωτάνε, αν είχε επικοινωνήσει με τη σύντροφό του, τότε εκνευρισμένος είπε: «Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;»!



Και δεν δίστασε να πει στους δημοσιογράφους: «Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει «έλα πες τα» που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.