Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Ανατροπή - Ο Σταύρος ξυπνάει


Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στη σειρά «Σασμός» - Κανείς δεν περιμένει όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του «ALPHA»..




Οι εξελίξεις στα Επόμενα Επεισόδια στη σειρά «Σασμός»:

Η Αιμιλία βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη, μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της. Η Τζένη με το Νικηφόρο τα βάζουν κάτω να δούνε πού βρίσκονται. Ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Θοδώρα για την Έλενα, την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης πέφτει στα δίχτυα της.

Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί. Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει το λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη.



Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη.  Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα. Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη, ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.