Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 28/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Το Survivor All Star είναι πια ένα άλλο παιχνίδι. Τα ντέρμπι είναι πλέον συχνό φαινόμενο στο Survivor. Απομένει το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία και ποιες είναι οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Η αρχική εκτίμηση και όσα σας είπαμε από το βράδυ της Δευτέρας για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία βγαίνει αληθινή. Πέρα ως πέρα. Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο μας ενημέρωσε σχετικά και για αρκετά άλλα ενδιαφέροντα. Θα τα πούμε εν καιρώ. Έχουμε χρόνο άλλωστε για πολλά Survivor spoiler.

Σας έκανα και μία πρόβλεψη. Μια πρόβλεψη εύκολη βέβαια. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια θα πω. Η Σοφιάνα βάζω στοίχημα πως θα μπει στο Survivor. Πληροφορία δεν είναι πάντως. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως με βεβαιότητα, είναι πως η παραγωγή δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν οι Πιλίδης και Μαυρίδη θα είναι οι τελευταίες προσθήκες.

Στο προκείμενο όμως. Από μία ασυλία έχει κερδίζει η κάθε ομάδα. Ποιος θα πάρει την τρίτη; Ποιος θα έχει μόνο έναν υποψήφιο προς αποχώρηση;


Survivor διαρροή 28/2: Αυτές οι υποψήφιες – Αυτοί την ασυλία





Οι Μαχητές ακόμα και στην ασυλία που έχασαν το πάλεψαν μέχρι τέλους. Ο Πάνος Κωνσταντινίδης ήταν βελτιωμένος, ωστόσο δεν έφερε πόντο. Έχασε κι από τον Σπύρο Μαρτίκα και από τον Σάκη Κατσούλη. Κι αυτή τη φορά δεν του φταίει κανένας. Δικαίως είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και αποτελεί ξεκάθαρα το μεγαλύτερο πρόβλημα των μπλε.

Οι κόκκινοι βέβαια έχουν μεγαλύτερα ζητήματα. Η Χριστίνα Κεφαλά είναι ένα αγωνιστικό δράμα σκέτο. Ζούμε στιγμές Ανθής Σαλαγκούδη χωρίς καμία υπερβολή. Δεν μπορεί καν να φτάσει να ρίξει στο στόχο και πάει προσπαθώντας να μη… σπάσει αυγά. Μπορεί να γίνομαι σκληρή με τα σχόλιά μου, αλλά στο All Star τέτοιες σκηνές δεν είναι να τις βλέπεις.

Μία από τα ίδια και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Συμπαθέστατη, πολύ καλή παρουσία, αλλά… αργοκίνητο καράβι. Δεν φτάνει στο στόχο κι εκείνη πολλές φορές. Οι κόκκινοι με αυτές τις δύο, συν την Ελευθερία που επίσης είναι πρόβλημα, δεν μπορούν να κερδίζουν συχνά και δεν θα κερδίσουν.



Οι Μαχητές κατακτούν την 3η ασυλία της εβδομάδας και πάνε χωρίς άγχος στο τελευταίο συμβούλιο ανάδειξης υποψηφίων της εβδομάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.