Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Παραδίδεται στην αστυνομία ο Μαθιός


Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός».. Όλα όσα θα γίνουν με τον Μαθιό..

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό!




Η ιστορία από την Κρήτη αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά σε απόλυτη κυρίαρχο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια αναμένεται να συναρπάσουν.


Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ευθύμης – Παραδίδεται ο Μαθιός



Ο Ευθύμης με τη βοήθεια του Βαγγέλη  καταφέρνει να παγιδεύσει τον Μαθιό με την κατηγορία του φόνου του Πάνου.



Οι δύο άντρες βάζουν στο αμάξι του Σταματάκη το φονικό εργαλείο με το οποίο σκότωσε τον Πάνο ο Ευθύμης και στην συνέχεια ειδοποιούν την αστυνομία. Όμως ο Μαθιός καταφέρνει να βρει καταφύγιο σε μια σπηλιά στο βουνό και κρύβεται προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.

Ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα. Το μοναδικό πράγμα που φοβόταν όλο αυτό το διάστημα ήταν να μη συλληφθεί για το φόνο του Στεφανή και τώρα κινδυνεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε.

Οι ώρες περνούν και η οικογένεια Σταματάκη δίνει αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητα του. Ο Αντώνης αν και επιφυλακτικός με το Μαθιό μοιάζει να πιστεύει στην αθωότητά του και είναι σίγουρος πως ο Φαρμάκης σκότωσε το συνεργάτη του και τώρα θέλει να φορτώσει το έγκλημα στον Μαθιό.



Ο αστυνόμος όπως θα δούμε κάνει τα πάντα για να το αποδείξει ωστόσο ζητάει από τον Αστέρη και την Καλλιόπη να πείσουν το Μαθιό να τον εμπιστευτεί και να παραδοθεί στην αστυνομία. Εκείνος όμως φοβάται καθώς πιστεύει πως με την σύλληψη του θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και για το φόνο του Στεφανή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.