Ads Top

«Από εκεί που έφυγαν Βασάλος και Μαριαλένα...» - Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σπάει την σιωπή του (vid)


Αποκάλυψε τι είναι εκεί που πηγαίνουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη..

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας, βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος περίπου δέκα ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star. Ο Μισθοφόρος έφυγε από το παιχνίδι μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο, από πολλούς χαρακτηρίστηκε άδικη.




Μάλιστα, η συμπεριφορά του την ώρα που ανακοινώθηκε το όνομα του, αλλά και οι κινήσεις του μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έδειχναν πως έχει μεγάλο πρόβλημα με την παραγωγή λόγω της αποχώρησης του. Οι αναρτήσεις του μάλιστα, έριχναν τεράστια "καρφιά" κατά του ριάλιτι.

Σήμερα 15/2 ωστόσο, στο πλατό του ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε τα πάντα, παρόλο που πολλοί έλεγαν πως δεν θέλει να βγει σε καμία εκπομπή και να μιλήσει για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.


Οι αποκαλύψεις του Αναγνωστόπουλου για το Survivor All Star





«Δεν εστίασα πολύ στο ριάλιτι. Γιατί το 2017 μου άλλαξε τη ζωή το παιχνίδι, ήταν σταθμός. Και τώρα ήμουν λίγο πιο ζεν.Το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Με στεναχώρησε που έφυγα», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων.

«Και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν θα τους άρεσε. Δεν έχω κάτι με τους συμπαίκτες μου, δεν σημαίνει κάτι ότι δεν τους αγκάλιασα», απάντησε σχετικά με την στάση του κατά την διάρκεια του συμβουλίου.

Επίσης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τα επίμαχα πλάνα που τους δείχνουν να απομονώνονται οι δυο τους στην ζούγκλα.



«Από κει που έφυγαν Βασάλος και Μαριαλένα είναι αδιέξοδο. Η Μαριαλένα δεν φοβάται να πάει μόνη της τουαλέτα. Και δεν υπονοώ ότι τρέχει κάτι με τον Βασάλο γιατί η Μαριαλένα λέει συνέχεια “πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη», αποκάλυψε ο πρώην παίκτης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.