Ads Top

«Βόμβα» με Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ!


Δείτε τι ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ - Σπουδαία είδηση για τον Δικέφαλο

Νέο συμβόλαιο, ένα ακόμη, για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027, ανανεώνοντας για συν έναν χρόνο τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς με καλύτερες απολαβές!




Είναι η αποκάλυψη της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ και η ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ανανέωση του συμβολαίου του δεν προκαλεί καμία έκπληξη, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν κατά έναν χρόνο τη συνεργασία τους και συγκεκριμένα μέχρι τον Ιούνιο του 2027. 

Επί της ουσίας πρόκειται για μια επιβράβευση από πλευράς Δικεφάλου στον 19χρονο μπαλαντέρ, ο οποίος έχει μπει στην εξίσωση της βασικής ομάδας του ΠΑΟΚ και χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή του.

Πρόκειται για μία περίπτωση που ο Δικέφαλος είχε εξαρχής κεντράρει το ενδιαφέρον του, κάτι που αποτυπώνεται από τις αρκετές -για την ηλικία του- αναπροσαρμογές και ανανεώσεις συμβολαίων που έχει υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς τα τελευταία χρόνια. 

Μετά την «τριλογία» με τον Παναθηναϊκό, προχώρησαν οι συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του «Ντέλια» και του ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να φαντάζουν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Οι άνθρωποι του 19χρονου έλαβαν στα χέρια τους την πρόταση του Δικεφάλου προ ημερών και άμεσα έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές. 



Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 ως ένα παιδί με σπάνια τεχνική και μοναδικό ταλέντο. Τα χρόνια πέρασαν, το παιδί μεγάλωσε, έγινε άντρας και δικαίως θεωρείται πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Mr.Breeze ζει την κάθε στιγμή, παραμένει ταπεινός, δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα έχει πάρει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ας μην έχει κλείσει καν τα 20.



Ο Δικέφαλος τηρώντας το πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, την επένδυση που κάνει εδώ και χρόνια στη νέα γενιά, προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια , ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2027.

Είμαστε μόνο στην αρχή! Συνεχίζουμε! 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.