Ads Top

«Ας το δούμε σαν παιχνίδι και όχι μόνο...» - Η ατάκα όλο νόημα Μουτσινά για το Survivor All Star (vid)


Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Νίκο Μουτσινά για το Survivor..

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Καλό Μεσημεράκι προβλήθηκαν τα χθεσινοβραδινά "μαντάτα" από το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star και ο Νίκος Μουτσινάς κλήθηκε να απαντήσει στα όσα έγιναν με την Μελίνα Μεταξά.




Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, συμφώνησε πως είναι μια αρκετά καλή παίκτρια στα αγωνίσματα, ωστόσο πρέπει να ξανασκεφτεί την παραμονή της στο παιχνίδι, αφού η ίδια το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με την υγεία της, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της.


Τα λόγια του Μουτσινά για την Μελίνα από το Survivor All Star



«Τα παιδιά αυτά έχουν μαζευτεί, έχουν αφήσει πίσω οικογένειες, σπίτια, εργασίες, φίλους, κοινωνική ζωή για να πάνε να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι. Το οποίο απαιτεί μία σωματική αρμονία, να μπορείς να παίξεις δηλαδή και ο χειρότερος παίκτης είναι κάποιος που δεν παίζει», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.



Και ξεκαθάρισε για τη Μελίνα Μεταξά: «Περαστικά στο κορίτσι, προς Θεού, έτσι κι αλλιώς για τη Μελίνα, δεν το συζητώ. Αλλά και λίγο να αντιλαμβανόμαστε. Κάθεται γιατί μπορεί να χρειάζεται τα λεφτά, το καταλαβαίνω, εγώ δεν βρίσκω άλλο λόγο (…) Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να παίξει, η κοπέλα είναι τραυματισμένη δηλαδή και ο κόσμος που ψηφίζει ας το δει διαφορετικά λίγο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και έστειλε μήνυμα στους τηλεθεατές του Survivor All Star: «Ας το δούμε και σαν παιχνίδι και όχι μόνο σαν ριάλιτι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.