Ads Top

Survivor - Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή και η σχέση με τον Πύρρο Δήμα


Δεν της φαίνεται καθόλου - Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα από το Survivor All Star..

Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν του Survivor επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το All Star, το βράδυ της Κυριακής 8/1. 




Είναι πλέον έτοιμοι γνωρίζοντας όσα τους περιμένουν στο παιχνίδι, αν και οι αλλαγές που θα συναντήσουν θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα συμμετείχε στο Survivor 2019, όπου ήταν μία από τις φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Φέτος, επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος», αφού όπως λέει η ίδια υποσχέθηκε στον εαυτό της τη νίκη. 

Και κάπως έτσι νομίζουμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθεις περισσότερα πράγματα για την ίδια, αφού ενδεχομένως θα μας απασχολήσει αρκετά κατά το επόμενο διάστημα.


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Αφροδίτη Σκαφίδα





Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982, δηλαδή σήμερα είναι 40 ετών. 

Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. 

Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.

Η Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. 

Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με την πρόσφατη σχέση της.



Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει όμως να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει από το προσωπικό, σταματά να είναι προσωπικό οπότε προτιμώ να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Δε θα ήθελα να συζητήσω αν σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σαν αθλήτρια, για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου πρέπει να έχεις μια στήριξη. Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός απλά δεν έχει τύχει να βρω μια στήριξη στη ζωή μου που να με κρατήσει. Γενικά είμαι συντροφική».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.