Ads Top

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Η ηλικία, η καταγωγή και ο λόγος που δεν μιλάει με τον James Καφετζή


Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει ήδη στο Survivor All Star είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Όλα όσα δεν ξέρετε για εκείνον..

Ο Νίκος Μπάρτζης είχε γίνει γνωστός μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και επέστρεψε δυναμικά για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.




Ο αγρότης του ριάλιτι επιβίωσης που είχε σχολιαστεί αρκετά για τη φιλία του με τον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη πλέον έχει τραβήξει πλώρη μόνος του και ουδεμία σχέση έχει με τον άλλοτε κολλητό του.

«Με τον James δεν κάνουμε παρέα. Εχθρούς δεν έχουμε. Με όλους καλά. Περισσότερο μιλάω με τον Ηλία τον Μπόγδανο. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν τσακωμοί. Τώρα που βγήκαμε έξω μια χαρά τα λέμε με τον Ηλία. Με έχει βοηθήσει κιόλας», είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Μπάρτζης.



Και στη συνέχεια είχε αναφερθεί και σε μια τυχαία συνάντηση που είχαν οι δυο τους: «Ο James δεν ξέρω τι κάνει. Δε μετράω πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε! Τον πέτυχα κάπου προχθές και είπαμε ένα γεια. Με την Άννα Μαρία κρατάμε επαφές. Εντάξει, μιλάμε. Έχουμε και παρέες. Σε ένα παιχνίδι γνωριστήκαμε, ok! Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι είναι τόσο ψυχολογικός πόλεμος. Είχα να δω πέντε μήνες άνθρωπο. Φαντάσου ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα».

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 28 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα, ενώ μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 2021 μπήκε στο κόσμο των επιχειρήσεων.



«Δεν μου αρέσει να χάνω και έρχομαι στο Survivor All Star για να ξεπεράσω οποιοδήποτε εμπόδιο και να κατακτήσω τον τίτλο του νικητή.», δήλωσε πριν μπει στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.