Ads Top

Survivor - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η κίνηση της Βαλαβάνη πίσω από Βασάλο που την «πρόδωσε» μέσα στο πούλμαν (vid)


Δείτε το VIDEO που την «καίει» και αποκαλύπτει τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους..

Οι παίκτες του Survivor All Star αναχώρησαν από την Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο το πρωί της Τρίτης 3/1 στις 08:00 και θα φτάσουν εκεί γύρω στις 9 το βράδυ! 




Για πρώτη φορά στα χρονικά, κάποια εκπομπή κατάφερε να έχει κάμερα κατά την μεταφορά των παικτών στο αεροδρόμιο, κι αυτή ήταν εννοείται η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας. Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου λένε...

Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας! Οι παίκτες παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα και το διασκέδασαν, η αλήθεια είναι, με τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Όλοι φαινόντουσαν να περνάνε ιδιαίτερα καλά πέρα από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.



Η επιχειρηματίας κάθισε γαλαρία στο πούλμαν, δίπλα στον Ηλία Γκότση και πίσω από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Αν παρατηρήσει κανείς, στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, πολύ προσεκτικά, θα δει πως η Ευρυδίκη φαίνεται πολύ σκεπτική. Δεν είναι εκεί. Γελάει με όσα λένε οι συμπαίκτες της αλλά το μυαλό της ταξιδεύει αλλού. Επίσης η αμηχανία είναι ολοφάνερη την στιγμή που ο Κωνσταντίνος μιλάει στις κάμερες. Δεν ξέρει που να στρέψει το βλέμμα της και προσπαθεί να κοιτάει οπουδήποτε αλλού πέρα από εκεί που βρίσκεται εκείνος.

Τι συμβαίνει λέτε; Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες μας οι απορίες θα λυθούν στο παιχνίδι!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.